Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vjerovatno je več netko ovo rekao , ali mota mi se sve više u glavi da nešto novaca što sam namjenio za T-HT preusmjerim u ovo stratište na burzi !!! bude li trajalo barem još 2,3 dana vjerovatno idem!!!!![smiley7][smiley7][smiley7]
Dragon, 17.09.2007. u 14:52

trajati će ti to do četvrtka sigurno…
danas su već dobro protresili drhtave ručice…

dobro razmišljanje, mislim da ču i ja jedan dio para ulupat u ovu totalnu rasprodaju, mada nisam presretan s ovim stanjem
[smiley5]

…..rast nam je svima osiguran nakon 25.9., u početku ne baš velik,
al’ ići će prema gore,
i t-ht će nam danijeti dobit,
predviđam rast i nakon izbor,
i pazite sad ovo: bez obzira tko pobijedi !!!!
ako ne bude većih svjetskih kriza idemo opet gore !
(tko god da pobjedi na izborima biti će “prisiljen” uvesti
RH u EU, uvesti dodatne poreze, a PDVe se neće smanjivati……) [smiley11]

Ovo je potvra one stare: ‘LJUDI SU OVCE'[smiley2][smiley2][smiley2]

…..rast nam je svima osiguran nakon 25.9., u početku ne baš velik, al’ ići će prema gore, i t-ht će nam danijeti dobit, predviđam rast i nakon izbor, i pazite sad ovo: bez obzira tko pobijedi !!!! ako ne bude većih svjetskih kriza idemo opet gore ! (tko god da pobjedi na izborima biti će “prisiljen” uvesti RH u EU, uvesti dodatne poreze, a PDVe se neće smanjivati……) [smiley11]

Slatkice, što kažeš na Ingru, navlakušicuu kako si rekla nedavno?
Bome jedna od rijetkih za koju riječ korekcija ne postoji, kaj misliš?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Crobex od početka godine narastao 37.3 posto………..[smiley2]
3320 na sadašnjih

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Kad bi gledali u prosjeku sve dionice, ne samo one u sastavu Crobexa ,mislim
da bi moglo biti da su sad 50% ispod ATH. Znaju li to ovi koji sad prodaju?

Kad bi gledali u prosjeku sve dionice, ne samo one u sastavu Crobexa ,mislim
da bi moglo biti da su sad 50% ispod ATH. Znaju li to ovi koji sad prodaju?

Samo nek žuljaju. Nadam se da će im “zarada” na T-HT pokriti barem dio minusa. [smiley2]

No respect

(tko god da pobjedi na izborima biti će “prisiljen” uvesti RH u EU, uvesti dodatne poreze, a PDVe se neće smanjivati……) [smiley11]”
Slatkice, što kažeš na Ingru, navlakušicuu kako si rekla nedavno?
Bome jedna od rijetkih za koju riječ korekcija ne postoji, kaj misliš?

Ingra je u jednom trenutku došla do 49.000kn, što je tada djelovalo ipak malo skupo.
Ova korekcija nam je svima dobro došla da vidimo koja je “granica boli” za svaku diJonicu,
pa tako i za Ingru.
Ima još diJonica koje je korekcija samo okrznula…
Nadam se da ćete i na Ingri zaraditi, al’ ja ipak (još neko vrijeme) neću u nju ulaziti….[smiley1]

slatka: ” …..rast nam je svima osiguran nakon 25.9., u početku ne baš velik, al’ ići će prema gore, i t-ht će nam danijeti dobit, predviđam rast i nakon izbor, i pazite sad ovo: bez obzira tko pobijedi !!!! ako ne bude većih svjetskih kriza idemo opet gore ! (tko god da pobjedi na izborima biti će “prisiljen” uvesti RH u EU, uvesti dodatne poreze, a PDVe se neće smanjivati……) [smiley11]” Slatkice, što kažeš na Ingru, navlakušicuu kako si rekla nedavno? Bome jedna od rijetkih za koju riječ korekcija ne postoji, kaj misliš?

Izgleda ništa slatkice jel da?

http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=582&pg=276&#post220532

Ingra je po tebi navlakuša, dobro je kad to tvrdi netko tko ima potpuni promašaj od ulaganja u zadnjih par mjeseci:

BD62 minus preko 10 %
EIG minus 25 %
JDOS minus preko 15 %
MAIS minus preko 20 %

To je ono što mene smeta, postovi tipa ovaj…:

slatka: ” joooj , kad rokne dole……. ” evo, to je moj post od 14.08.2007.,u 14:04h, ……ljudi ne vjerujte navlakačima koji vam uvaljuju svoje dionice, najavljivali su i Ledo na 15.000 ovaj tjedan i sl. ima i onih koji jedva čekaju da se raspišu na temi “Korekcija”; ni njima ne vjerujte jer pokušavaju jeftino kupiti… takvima ni moderatori ne mogu ništa !!! pazite kome vjerujete za vaše dobro ! ! ! ! ! ! ! !

…gdje se na temelju ničega prozove neku dionicu navlakušom , a uz to se ima vlastiti portfelj koji izgleda katastrofalno.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

TEk sad sam vidio Tvoj post slatkice, sorry.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

CROBEX dotaknuo -2,0%

Ajmo na -3,0% šta se čeka…. j.m. Ht-u i IPO-u

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

New Report

Close