Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ludlum:
“/> A prolazim pored Banke i vidim red ( nije baš tak dug ) i uglavnom penzići…..

Penzići će svoje dionice T-HT otplatiti povratom duga od prodaje i dividendi T-HT-a .

Magični krug. Savršeni krug.

mogli su im za dug dati dionice i nebi sad trebali čekati za upis!

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Najbolji dokaz vam je Ledo.Pa to se trži već dva mjeseca sve,ali baš sve do 11.000 kn.
A korekcija je već toliko dugo ali netko kupuje i kupuje Ledo i to na velikim volumenima.Danas je već 3,5 mil. i opet kupljeno sve do 11.000 kn.
A tako bude bilo i na drugim dionicama ( koje rade dobar posao i imaju dobra očekivanja za 3.Q ).
Treba se samo strpiti i čekati.Ne prodavati.To je moje mišljenje.

Izgleda da je IGH jedna od najgorih dionica na tržištu , omjer K/P je 84/806 , promet 15 kom uz -2,27 %.

Ispravak , 15 transakcija i 47 kom.

To se vidlo vec u petak, a bogami sam i prije koji mjesec napisao na temi IGH da netko radi jak pritisak na prodaju. To se ponavlja na IGH. Ne znam tko to potapa, ali netko potapa.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

CROBEX/promet moze netko? Danke.
Kazu da ujutru i u ponedjeljak trze mali, posljepodne i pred kraj tjedna veliki. Pa da vidimo danas.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

CROBEX/promet moze netko? Danke.
Kazu da ujutru i u ponedjeljak trze mali, posljepodne i pred kraj tjedna veliki. Pa da vidimo danas.

-0,84 %, 29,3 mil.kn.

koje crvenilo, prvi dan HT ludila [smiley1][smiley1][smiley1]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Neka. Što se bude jače crvenilo, to će se više zelenit kad se trend okrene. [smiley11]

No respect

ko preživi pričat će [smiley2]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

zeko_ma: ”
Neka. Što se bude jače crvenilo, to će se više zelenit kad se trend okrene. [smiley11]

…..hi,hi,hi…
lova je slobodna…hm…., ako ovo krene još dole ( a hoće ),
onda je 30% gotovo siguran rast….al’ i na drugim diJonicama !!!
(moji favoriti koei, podr,tep,blkl,…ina,ina,ina…. )

Gledam kako mi se svaki dan portfelj topi i topi , i na kraju dan kazem sam sebi dobro je i proslo kako je moglo biti . [smiley3].
Neznam ali imam neki gorak okus i neku knedlu u grlu. [smiley1]
Ali prezivjeti cemo mi to , ipak je to samo burza .
Zdravlja svim, sretno i veselo.
[smiley2]

najvrednije stvari u životu su besplatne

vidim još nikakve trgovine na Tankerskoj plovidbi , vjerovatno ovom skupljaču se još ne ide preko 5800 !!![smiley7][smiley7][smiley7]

Four Star General

ko preživi pričat će [smiley2] …

hehe [smiley2] istina …

New Report

Close