ludlum:
“/> A prolazim pored Banke i vidim red ( nije baš tak dug ) i uglavnom penzići…..
Penzići će svoje dionice T-HT otplatiti povratom duga od prodaje i dividendi T-HT-a .
Magični krug. Savršeni krug.
mogli su im za dug dati dionice i nebi sad trebali čekati za upis!
Najbolji dokaz vam je Ledo.Pa to se trži već dva mjeseca sve,ali baš sve do 11.000 kn.
A korekcija je već toliko dugo ali netko kupuje i kupuje Ledo i to na velikim volumenima.Danas je već 3,5 mil. i opet kupljeno sve do 11.000 kn.
A tako bude bilo i na drugim dionicama ( koje rade dobar posao i imaju dobra očekivanja za 3.Q ).
Treba se samo strpiti i čekati.Ne prodavati.To je moje mišljenje.
Izgleda da je IGH jedna od najgorih dionica na tržištu , omjer K/P je 84/806 , promet 15 kom uz -2,27 %.
Ispravak , 15 transakcija i 47 kom.
To se vidlo vec u petak, a bogami sam i prije koji mjesec napisao na temi IGH da netko radi jak pritisak na prodaju. To se ponavlja na IGH. Ne znam tko to potapa, ali netko potapa.
CROBEX/promet moze netko? Danke.
Kazu da ujutru i u ponedjeljak trze mali, posljepodne i pred kraj tjedna veliki. Pa da vidimo danas.
CROBEX/promet moze netko? Danke.
Kazu da ujutru i u ponedjeljak trze mali, posljepodne i pred kraj tjedna veliki. Pa da vidimo danas.
-0,84 %, 29,3 mil.kn.
koje crvenilo, prvi dan HT ludila [smiley1][smiley1][smiley1]
Neka. Što se bude jače crvenilo, to će se više zelenit kad se trend okrene. [smiley11]
ko preživi pričat će [smiley2]
zeko_ma: ”
Neka. Što se bude jače crvenilo, to će se više zelenit kad se trend okrene. [smiley11]
…..hi,hi,hi…
lova je slobodna…hm…., ako ovo krene još dole ( a hoće ),
onda je 30% gotovo siguran rast….al’ i na drugim diJonicama !!!
(moji favoriti koei, podr,tep,blkl,…ina,ina,ina…. )
Gledam kako mi se svaki dan portfelj topi i topi , i na kraju dan kazem sam sebi dobro je i proslo kako je moglo biti . [smiley3].
Neznam ali imam neki gorak okus i neku knedlu u grlu. [smiley1]
Ali prezivjeti cemo mi to , ipak je to samo burza .
Zdravlja svim, sretno i veselo.
[smiley2]
vidim još nikakve trgovine na Tankerskoj plovidbi , vjerovatno ovom skupljaču se još ne ide preko 5800 !!![smiley7][smiley7][smiley7]
ko preživi pričat će [smiley2] …
hehe [smiley2] istina …