Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Očekujem da veći i manji igrači izvuku još milijardu kuna za T-HT. Ja još gotovo nisam sreo osobu koja ne želi upisati dionice, a iskusniji žele uvijek koji paketić više. Sva sreća što su banke izdašne s kreditima.

Ja bio na svadbi i nisam sreo ni jednu osobu koja će upisati HT. A većinu sam pitao hoće li.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Ja bio na svadbi i nisam sreo ni jednu osobu koja će upisati HT. A većinu sam pitao hoće li.

Lazu navlakaci… Kuzis, boje se rezanja paketa. Tako i ja svima kazem, ne kupuj!

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

mreich:

Pa ti si isto navlakač.
Ne mogu se odlučiti kako da nazovem ove koji se guraju na prodaju HDEL-a.

Nisu oni navlakači nego odvlakači.

No respect

deimos:

mreich:

Pa ti si isto navlakač.
Ne mogu se odlučiti kako da nazovem ove koji se guraju na prodaju HDEL-a.

A što će biti od mosta ako HDZ izgubi na izborima?

Most ide bez obzira na ishod izbora.

A nazovi ih sad i pitaj gdje su… “Tu, u erstici, imam nesto za obavit… cujemo se!”.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Nije mi jasno da se pravi tolika drama oko Ht.Pa bude i na drugim dionicama sigurno 20-30% zarade u roku mjesec dana i to bez bilo kakvih jamaca,bilježnika,redova,guranja i čekanja kaj bu bilo.
Na HT bude bilo zarade tu negdje možda više ali svakako bude na puno naših dionica itekako dobra zarada.Jer puno toga je iskorigirano u zadnja 2. mjeseca, cc 20-30 %.
Budem uzeo sigurno jedan ili dva paketa ali ne pod obavezno.
A prolazim pored Banke i vidim red ( nije baš tak dug ) i uglavnom penzići…..

A prolazim pored Banke i vidim red ( nije baš tak dug ) i uglavnom penzići…..

Penzići će svoje dionice T-HT otplatiti povratom duga od prodaje i dividendi T-HT-a .

Magični krug. Savršeni krug.

No respect

Nema od mosta ništa još dugo vremena,kaže Čačić.Pitanje prolaska kroz Neum i kontrole granice kad uđemo u EU vjerovatno će se riješiti dionicom autoputa prema Dubrovniku.

Izgleda da je IGH jedna od najgorih dionica na tržištu , omjer K/P je 84/806 , promet 15 kom uz -2,27 %.

Ispravak , 15 transakcija i 47 kom.

New Report

Close