The Saint:
”
Molio bi ako je moguce da mi ( radi mog ternutnog manjka vremena ) tipujete dionice za koje smatrate da bi bili slatki bonboni. Trebalo bi ih biti, jer navodno svi prodaju radi T-HT-a. Hvala na razumijevanju!!!!
”
Slj. 10ak dana nema slatkih bombona, jedino gorkih.
moji su JDPL, VIRO, LVCV
JDPL na 510. Jesam rekao da ne treba srljati po asku nikada, pa ste mi se čudili
bogme i zabu netko skinuo na 10.300 opet. 2.5M.
bogme i zabu netko skinuo na 10.300 opet. 2.5M.
jasno kad je dosta povoljna cijena .. : ))
iako ni fondovi vjerojatno nemaju previše keša , za prave prilike izgleda da se uvjek nešto nađe ….
imam casha, jel mi može netko iskreno reći da li da pričekam još koji dan ili da danas/sutra odradim kupnju? molim Vas za iskrenost
Mislim da će već danas crobex završiti oko 0. Ova s…. kaj se događaju sa HT-om ljude tjera da stalno smanjuju broj paketa.
imam casha, jel mi može netko iskreno reći da li da pričekam još koji dan ili da danas/sutra odradim kupnju? molim Vas za iskrenost ..
a gle sve je jako nisko .. ako i bude još koji postak niže .. opet se čini da je sad super povoljna kupnja …
fondovi sigurno neče čekati ekipu da se nakon prodaje paketa THT-a natrag ukrca u fondove po ovim sadašnjim niskim cijenama ..