Onda pokušaj ZLAR dokupiti na 350-360, jer će prije uzleta biti sigurno mala korekcija.
Zar bljedoliki samoubojica ne vidi da bljedoliki Europljani obozavaju ostaviti novce u tim čađarama na obali. Pa kad je tako treba ih strići dok se može, hi, hi, hi
Zar bljedoliki samoubojica ne vidi da bljedoliki Europljani obozavaju ostaviti novce u tim čađarama na obali. Pa kad je tako treba ih strići dok se može, hi, hi, hi
Zar je netko ostavio lovu? gdje? Crvena lisice, grjesis
KABA – kupnja 337 / prodaja 347… prije pola sata se tržila preko 360 kn….
jel to možda curi kakva informacija sa skupštine, ili sama od sebe lagano ide nazad prema tristo zbog naglog rasta ??
Ima li kakvih razmišljnja ? [smiley5]
KABA – kupnja 337 / prodaja 347… prije pola sata se tržila preko 360 kn…. jel to možda curi kakva informacija sa skupštine, ili sama od sebe lagano ide nazad prema tristo zbog naglog rasta ?? Ima li kakvih razmišljnja ? [smiley5]
kolega neznam sto da mislim, sve te banke su bezrazlozno u nebu, osim mozda PBZ-a on je, kaze Prka, podcijenjen… to treba kupiti zbog omjera kupnje i prodaje koji vam je takav da ce vas srce trefiti kada pogledate.
u osnovi sve do 1500 se isplati skidati, a sada me ispricajte moram rasprodati jos ono Adrisa sto je ostalo da se kompletno izlozim zrakama PBZ-a.
PBZ – Kako god okrenes [smiley2]
Bas pratim jucer i danas na ZLAR i FNVC kako se namjestaju K i P.
Malo se pocisti prodaje,pa kupnja pomalo jaca,pa se prodaja digna,pa se malo spusti.
Bas simpaticno,kao kad se cura i decko kontaju,malo se digne ,pa se spusti,bas me zanima ko ce prije popustiti,
Mislim ipak da ce se K ipak morati dignuti ako zeli nesto dobiti,a to su u ovom slucaju dvije uspavane ljepotice[smiley4]
Ne desava se nista sto se nije desavalo zadnjih tjedana…da ne kazem mjeseci, narocito na ZLAR…
Po tko zna koji puta opet će nam za rast Crobexa biti najzaslužnija PBZ ( ako do njega upoće i dođe ).
Opet respektabilan promet od preko milion kuna, i dnevni rast ( trenutno ) 2,18 %.
Kupnja trenutno puno jača od prodaje.
Nadam se da će jedan kolega biti zadovoljan , ovo je prvi puta u životu da sam ga poslušao i prihvatio njegov savjet. Stavio sam na temu komentari trgovanja , a ne lokalno.
Morao sam tako jer je i on poslušao ono što mu nekolicina nas argumentirano piše , te rasprodao cijeli Adris i Teslu kako bi ušao u PBZ.
Dakle primirje.
[smiley2]
Bljedoliki Plavi kaputić je trenutno u vodstvu ( PBZ )u odnosu na mog mustanga ( INDG ), ali pazi bljedoliki, ne sudi konja po izgledu već ga gledaj kako trči, hi, hi, hi
Morao sam tako jer je i on poslušao ono što mu nekolicina nas argumentirano piše , te rasprodao cijeli Adris i Teslu kako bi ušao u PBZ.
Dakle primirje.
[smiley2]
yeah, right… mos mislit
jel ima netko da trguje preko Rasta?
sto se dogada u zadnje vrijeme?
prije bi u 17:00 stanje portfelja bilo izmjenjeno, a sad zna i po cijeli dan ostati jucerasnje stanje?
a i preko vikenda im server nesto nije radio, jel ima netko slicnih problema?