Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uvijek sam bio bolji tehničar.
Navodno to žene više vole.
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Cijena Zabe je nevjerojatna. Postavio sam se na kupnju i do kraja godine imat ću 50 % . K vragu i čuvanje novca za T-HT.

ISTT,prodaju se paketi 300kom po 415,00.Možda kolega Duser zna nešto?

Cijena Zabe je nevjerojatna. Postavio sam se na kupnju i do kraja godine imat ću 50 % . K vragu i čuvanje novca za T-HT.

Ja je čekam ispod 10k!

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

transadria raste, što čeka Eig?[smiley1]

Evo krenula ti je. Doduše u pogrešnom pravcu, ali krenula je [smiley4]

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

ne kužim puno malih investitora..lijpo založe svoje dionice na njih dobiju gotovinu i upisuju HT ili kupuju na burzi…dosta njih je već izašlo i čeka za ht…ovako je mislim bezbolnije još ak su kupovali po ovim cijenama…svaka čast

jel ima netko tko vidi više od 5 naloga? gdje stoje veći nalozi na JDPL?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Imam novi ATH portfelja oporavkom SNBA. [smiley11]

Od početka svibnja, +20,32. Jupi.

No respect

čestitke [smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Imam novi ATH portfelja oporavkom SNBA. [smiley11] Od početka svibnja, +20,32. Jupi.

svaka čast kolega SLK [smiley2]

Pessimism Is Your Friend

ISTT,prodaju se paketi 300kom po 415,00.Možda kolega Duser zna nešto?

ne nego fond menageri čitaju poslovni[smiley1]

Heaven or Las Vegas

I ne samo oni, primjer:

prije cca tjedan dana napišem onako bezveze na INGR da nema frke za INGR sve dok THNK ne počne prodavati Ingrine dionice i vidi vraga danas promjena u top 10 Ingre.
od sada ću zaista ili paziti što pišem, ili ću početi naplaćivati ideje[smiley1]

Heaven or Las Vegas

New Report

Close