Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kaj je to sa DDJM?

Pada mu cijena izgleda…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Kaj je to sa DDJM?

Pa DDJM je rasla 11 dana za redom svaki dan po 10 %……..neznam kaj bi vi…!!???

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Fazan, ovo u ptpisu nije moje, to je iz jedne knjige (zaboravio koje) koja objasnjava odnos FA i TA analize , [smiley2]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Ima još jedna dobra po 500 kuna danas.

Biće LPLH..!!???

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Kaj je to sa DDJM?

Pa DDJM je rasla 11 dana za redom svaki dan po 10 %……..neznam kaj bi vi…!!???

Da još pada. [smiley2] raste i drugima po 11 dana, samo nekima se cijena vraća a nekima ne. Valjda ima razloga. Zašto se ATPL ne vrati na 2000?

Ima još jedna dobra po 500 kuna danas.
Biće LPLH..!!???

Imam i to, ali je ta na 550. [smiley11]

BTW, posljednih dana dosta društava krca dionice u trezor.

No respect

A tesko je upravi prodavat preko burze jer je slaba kupnja, pa mora trezor uskocit…

transadria raste, što čeka Eig?[smiley1]

SLK:

A tesko je upravi prodavat preko burze jer je slaba kupnja, pa mora trezor uskocit…

Jeftinoća, eto što je.

transadria raste, što čeka Eig?[smiley1]

Da naraste jos… Sad trezor moze dizat 5% dnevno cijenu. U povoljnom trenutku iskrcaj.

Fazan, ovo u ptpisu nije moje, to je iz jedne knjige (zaboravio koje) koja objasnjava odnos FA i TA analize , [smiley2]

Nema veze, ja sam to pročitao od tebe. Tko je to smislio, nije bitno.

Za mene je to jako poučna misao.

I love the Smell of Profits in the Morning

TunaSalad:

fazan: ” Ja uletio jučer i danas po 500,00 na JDPL. Toliko sam predviđao prije nego sam otišao na more. Eto da i ja jednom pogodim. [smiley1]” dobar si … dobar još da se i odabir pokaže dobrim … [smiley11]”

Što sad nevalja? Kakve sad bedove vrtiš?[smiley8]

Pa pokazalo se da si tehnički dobro uletio. Sad se samo još treba pokazati i da je odabir dionice bio dobar. Bumo zaključili za koji mjesec [smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close