Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moram nažalost navijati za pad Crobexa jer zadnijh tjedan dana moj portfelj se kreće u suprotnom smjeru od Crobexa. Znači danas sam u plusu. Još dok potegnu DLKV, Kaba i Eig, na konju sam.[smiley2]

čudno kad će pad…europa je više crvena

JDPL – jesam rekao da ne treba srljati po asku. Dok se ovi genijalci ne ispucaju, nema tu spasa (kako kolega blueman kaže, ako PBZ počne prodavati – početi ću plakati)

Hell is Empty and all the Devils are Here

pa dobro, ali sad imamo zanimljivu situaciju: ako nalog na 505 još uvijek stoji, što ga prodavač ne poklopi? do sad su mic po mic prodavali i po nižoj cijeni, ako stvarno prodaju onda bi s ovim nalogom trebali biti sretni.

ili je nalog lažnjak da se napravi što se danas napravilo, ili ovi koji prodaju ne prodaju ozbiljno nego štopaju cijenu. meni enigma.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Čiji li su ovo paketi na SNBA?Sad su se sjetili prodavat hehe

Ja uletio jučer i danas po 500,00 na JDPL. Toliko sam predviđao prije nego sam otišao na more. Eto da i ja jednom pogodim. [smiley1]

I love the Smell of Profits in the Morning

Na Croatia osiguranju vidi se nalog na kupnju 10 kom. na 6201 kn……iznad tog naloga samo 14 kom na kupnji….hoće li to skroz potonuti……..!!???

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ja uletio jučer i danas po 500,00 na JDPL. Toliko sam predviđao prije nego sam otišao na more. Eto da i ja jednom pogodim. [smiley1]

dobar si … dobar
još da se i odabir pokaže dobrim … [smiley11]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Ima još jedna dobra po 500 kuna danas. [smiley11]

No respect

” Ima još jedna dobra po 500 kuna danas. [smiley11]

A koja??[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Kaj je to sa DDJM?

fazan: ” Ja uletio jučer i danas po 500,00 na JDPL. Toliko sam predviđao prije nego sam otišao na more. Eto da i ja jednom pogodim. [smiley1]” dobar si … dobar još da se i odabir pokaže dobrim … [smiley11]

Što sad nevalja? Kakve sad bedove vrtiš?
[smiley8]

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close