Moram nažalost navijati za pad Crobexa jer zadnijh tjedan dana moj portfelj se kreće u suprotnom smjeru od Crobexa. Znači danas sam u plusu. Još dok potegnu DLKV, Kaba i Eig, na konju sam.[smiley2]
JDPL – jesam rekao da ne treba srljati po asku. Dok se ovi genijalci ne ispucaju, nema tu spasa (kako kolega blueman kaže, ako PBZ počne prodavati – početi ću plakati)
pa dobro, ali sad imamo zanimljivu situaciju: ako nalog na 505 još uvijek stoji, što ga prodavač ne poklopi? do sad su mic po mic prodavali i po nižoj cijeni, ako stvarno prodaju onda bi s ovim nalogom trebali biti sretni.
ili je nalog lažnjak da se napravi što se danas napravilo, ili ovi koji prodaju ne prodaju ozbiljno nego štopaju cijenu. meni enigma.
Ja uletio jučer i danas po 500,00 na JDPL. Toliko sam predviđao prije nego sam otišao na more. Eto da i ja jednom pogodim. [smiley1]
Na Croatia osiguranju vidi se nalog na kupnju 10 kom. na 6201 kn……iznad tog naloga samo 14 kom na kupnji….hoće li to skroz potonuti……..!!???
Ja uletio jučer i danas po 500,00 na JDPL. Toliko sam predviđao prije nego sam otišao na more. Eto da i ja jednom pogodim. [smiley1]
dobar si … dobar
još da se i odabir pokaže dobrim … [smiley11]
Ima još jedna dobra po 500 kuna danas. [smiley11]
” Ima još jedna dobra po 500 kuna danas. [smiley11]
A koja??[smiley2]
fazan: ” Ja uletio jučer i danas po 500,00 na JDPL. Toliko sam predviđao prije nego sam otišao na more. Eto da i ja jednom pogodim. [smiley1]” dobar si … dobar još da se i odabir pokaže dobrim … [smiley11]
Što sad nevalja? Kakve sad bedove vrtiš?
[smiley8]