Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BLJE,k/p razlika manja od 1kn[smiley1]

nudi se preko 3.500 komada za kupnju JDPL na 505 i sad ovaj šu.ak od prodavača neće.
svašta.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Na CEBA-P-A već se nekoliko dana skida s aska po 50 komada na 1000 kuna.
Hoće li biti ponuditelja na toj cijeni i dalje?

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Bačena rukavica u lice HAAB-u.
Ima nas na kupnji.
[smiley2][smiley2]

Hoce JDPl, puknut ce HYPO van.
Samo treba nazvati da vide tko kupuje.
Samo sto me zanima hoce li ova PBZ moj dragi poceti na 530 prodavati a on ima 55,000 komada.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Hoce JDPl, puknut ce HYPO van.
Samo treba nazvati da vide tko kupuje.
Samo sto me zanima hoce li ova PBZ moj dragi poceti na 530 prodavati a on ima 55,000 komada.

ma meni samo nije jasno što ne poklope onaj veći nalog na 505 kad se već nudi.
ovako to ispada namjerno mrcvarenje.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Mislim da će ga ipak poklopiti

Hell is Empty and all the Devils are Here

ili je open neka navlakuša da se skupi kupnje za istresanje. ne bi bilo prvi put.

ili je open neka navlakuša da se skupi kupnje za istresanje. ne bi bilo prvi put.

Navlakuša 100%

Hell is Empty and all the Devils are Here

to je uvijek realna opcija, ali budući da je jutros već prošao jedan takav paket (3.000 kom na 505 kn), onda je ipak vjerojatnije da bi mogao i ovaj zbilja biti pravi, a ne lažnjak

Bilo kako bilo ja nadokupio na 520, promet valjda ne laze.
btw.kome najvise dugujemo ovih minus 0,7 crobexa?

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

Počelo grickanje na SNBA[smiley2]

New Report

Close