Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šta god tko mislio…ali svi moraju priznati da je ovo najzanimljivija dionica u Hrvata![smiley1]

Nije, djuro je… Bar meni.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Buco:

Šta god tko mislio…ali svi moraju priznati da je ovo najzanimljivija dionica u Hrvata![smiley1]

Đuka je malo…. monoton, stalno se iste priče vrte… Ali, može, stavljam ga na 2. mjesto. Mogli bi i temu otvoriti[smiley11]

deimos:

Buco:

Đuka je malo…. monoton, stalno se iste priče vrte… Ali, može, stavljam ga na 2. mjesto. Mogli bi i temu otvoriti[smiley11]

He, he… Branitelji – BOV – branitelji – BOV – branitelji – BOV … Jedino tko je hrabar, carving skije pa rubit po djuri. Tu se mozes obogatit [smiley2]

ZA 3mj. FNVC[smiley1]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Buco:

deimos:

Buco:

He, he… Branitelji – BOV – branitelji – BOV – branitelji – BOV … Jedino tko je hrabar, carving skije pa rubit po djuri. Tu se mozes obogatit [smiley2]

Preferiram snowboard, pa bi radije preskočio slalome. Ja ću polako žičarom na Đuka- n.v. cca.Sljeme[smiley1]

Ugovor o privatizaciji i prodaji dionica Vodoprivrede potpisali su u Gradskom poglavarstvu gradonačelnik Milan Bandić, direktor Hrvatskih voda Slavko Rajnović i predsjednik uprave Holdinga Slobodan Ljubičić.

Radnici dioničari
– Privatizacijom Vodoprivrede, čiji temeljni kapital iznosi 39,5 milijuna kuna, grad je 15 posto dionica društva prenio na Hrvatske vode, 26 posto ostavio u svom vlasništvu, a 9 posto dionica prodat ćemo preko javnog natječaja. Pedeset posto dionica tvrtke do iznosa od 10.225 eura moći će otkupiti bivši i sadašnji radnici Vodoprivrede i vodnoga gospodarstva. Oni će imati popust od 20 posto, uz dodatnih 1 posto popusta za svaku godinu staža – rekao je Slavko Rajnović.

Poglavarstvo će donijeti odluku o javnom pozivu za prodaju dionica radnicima Vodoprivrede.
– Cijena jedne dionice jest sto kuna, a procjenjujemo da će ih kupiti približno tisuću naših djelatnika diljem Hrvatske – rekao je Miljenko Bartulović, direktor Vodoprivrede. Demantirao je napise u medijima po kojima će zbog gubitaka tvrtke od 39 milijuna kuna otpustiti više od stotinu radnika.

Tomislav Madžar, koordinator privatizacije u Hrvatskim vodama, najavio je da će upis dionica biti od 11. do 20. rujna. Javni natječaj za prodaju 9 posto dionica grad bi trebao raspisati početkom listopada.

Cijeli dan gledam liparenje na PIKR, i uspjeli su izlipariti, lipu po lipu čak 11,00 kuna. A prodaja ni makac.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Pa i nismo tako loše završili danas

CROBEX 4.736,08 0,37%

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

ljudi jel neko zna koliko je 10000 bodova braniteljskih u dionicama INE
[smiley6]

Pa i nismo tako loše završili danas

CROBEX 4.736,08 0,37%

Sto se nebi moglo reci za EU…

Novi sam na forumu, pa sam isa vidit kako izgledam[smiley2]

'They may take our lives, but they'll never take our FREEDOM!'

ljudi jel neko zna koliko je 10000 bodova braniteljskih u dionicama INE [smiley6]

Puno više nego što možeš zamisliti.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

New Report

Close