Bez obzira na optimizam određenih kolega i +0,34 ja vidim da određene dionice lošije stoje negoprije nekoliko dana.
Svaki dan određene dionice stoje lošije nego prije nekoliko dana.
darko09:
”
Bez obzira na optimizam određenih kolega i +0,34 ja vidim da određene dionice lošije stoje negoprije nekoliko dana. ”
Svaki dan određene dionice stoje lošije nego prije nekoliko dana.
Ovu misao bi trebalo zapisati . Bravo !
ententinis: ” darko09: ” Bez obzira na optimizam određenih kolega i +0,34 ja vidim da određene dionice lošije stoje negoprije nekoliko dana. ” Svaki dan određene dionice stoje lošije nego prije nekoliko dana. ” Ovu misao bi trebalo zapisati . Bravo !
Ništa, ništa kolega ponekad se i ja zadivim nad samim sobom
Vidim da je danas biometeoroloska situacija povoljna u Hrvatskoj [smiley1].
Biometeorološke prilike bit će u čitavoj Hrvatskoj nepovoljne što bi kod meteoropata moglo uzrokovati nesanicu i razdražljivost. Kronični bolesnici zbog nepovoljnog vremenskog utjecaja mogu imati pojačane tegobe. [smiley1]
deimos:
”
”
Biometeorološke prilike bit će u čitavoj Hrvatskoj nepovoljne što bi kod meteoropata moglo uzrokovati nesanicu i razdražljivost. Kronični bolesnici zbog nepovoljnog vremenskog utjecaja mogu imati pojačane tegobe. [smiley1]
Kolega SLK ( poznat još kao onaj koji ostavlja loš prvi dojam ) mora sve pokvariti.
Kod mene sunce sija, i ništa mi ovaj dan ne može pokvarit!!!!
Izgleda da je anti-HT medijska kampanja (danasnji novinski clanci) urodila plodom, napokon se na burzi vise zeleni nego crveni…
Danas odjutra lagani odbijanac na gore a do tht-a još 10 dana………..čini mi se da će drugi tjedan opet DOLE…… Što jedna izjava u Slobodnoj Dalmaciji može izazvati rast burze, a biće u narednih 10 dana puno takvih kontroverznih izjava………….a sve isključivo u svrhu nečijeg interesa…..
Nije to ničija izjava već najobičnije nagađanje, da ne kažem po dalmatinski – brumavanje, bez ikakve osnove. Mogu onda i ja jednu ispaliti: ne samo što bi paket mogao biti manji nego bi se IPO HT-a mogao i odgoditi. Naš vrli premijer Sanader bi rekao da se tim požrtvovanim činom uštedio novac mnogim građanima Hrvatske.[smiley7]
bogme se fino praši po PTKM