Kako je vrijeme od jematve reka bi : “tirali smo podanak!!!”[smiley2][smiley2]
Da vam se pridružim u promišljanjima trenutne situacije u ove rane jutarnje sate. [smiley2]
Da, prosle godine smo imali boom u proljece i ljeto (Pliva), ove godine u zimu i dio proljeca. Korekcija je bila u listopadu i prosincu (pred INU), sad je u ljeto (pred HT). Je li sve samo pomaknuto za 2 mjeseca? Znaci li to da nam slijedi rast u studenom i prosincu? Ako da, vrijeme je za soping…
A o čemu smo drugo pričali na temi THTa? [smiley2]
Znam da ćeš sad reći: “A što ako ne…? ” E, pa to je čar burze……
Svečano objavljujem da smo po mojim kalkulacijama na većini dionica dotakli dno i da od danas kreće okretanje smjera prema zelenim poljanama. [smiley2]
Svećano objavljujem da je moja postavljena mreža naloga na kupnji (pogledaj na temi Što smo danas kupili?) gotovo u potpunosti ispunjena. Ostala još nekolicina za one koji će se odlućiti istresti u posljednji čas!
[smiley2]
dioki dvije transakcije u zadnjih 10 min… 100 i 500… došlo do dna… [smiley11]
Ako je tako to je krasno. Baš sam tržio….[smiley2]
Danas odjutra lagani odbijanac na gore a do tht-a još 10 dana………..čini mi se da će drugi tjedan opet DOLE……
Što jedna izjava u Slobodnoj Dalmaciji može izazvati rast burze, a biće u narednih 10 dana puno takvih kontroverznih izjava………….a sve isključivo u svrhu nečijeg interesa…..
Kako smo i kalkulirali jučer i danas krenulo je opasno na nekim dionicama. Sljedeći tjedan bi mogli krenuti poštenije gore…
Na IPKK prošlo lijepih 500tinjak kom.[smiley2][smiley2]
Kako smo i kalkulirali jučer i danas krenulo je opasno na nekim dionicama. Sljedeći tjedan bi mogli krenuti poštenije gore…
Nemoj samo previđati jer uvijek je obratno, bolje reci da ide još dolje, zašto to radiš?
Vrlo je nezahvalno predviđati buduće kretanje, sjeti se Belja.
Premali promet za promjenu trenda, prije bi rekao lagani odbijanac na gore u dnevno-interesne svrhe nekih pojedinaca a zbog nekih izjava u Biznisu.hr i Slobodnoj dalmaciji……savjet: ne srljati, čekajte do 20-25.09.