Svakakvih ljudi ima među nama. To je činjenica. Ali nikako ne mogu shvatiti one koji prodaju turističke kuće prije objave rezultata za 3Q. Volio bi od jednog takvog čuti argument za to…
Svakakvih ljudi ima među nama. To je činjenica. Ali nikako ne mogu shvatiti one koji prodaju turističke kuće prije objave rezultata za 3Q. Volio bi od jednog takvog čuti argument za to…
Loši rezultati možda… lošiji nego prošle godine?
evo jednog takvog…. tenutno se da uhvatit nekoliko posto na drugim dionicama… pa se vratit na turističke … na istoj ili tek nešto malo višoj ili nižoj razini … efekt dvostruki…..
Evo kolega ja sam prodao cijeli ZLAR prije desetak dana oko 400 pa i nešto niže, te tim novcima večim djelom dokupio PBZ na 1000.
Kako sam u međuvremenu povečao cash, sada opet kupujem ZLAR, nadam ga se uhvatiti niže nego sam ga prodao.
Jednostavno nisam htio da mi PBZ pobjegne dok je još bio na 1000.
evo jednog takvog…. tenutno se da uhvatit nekoliko posto na drugim dionicama… pa se vratit na turističke … na istoj ili tek nešto malo višoj ili nižoj razini … efekt dvostruki…..
Nitko, ali nitko (naravno, izuzev fond managera) ne može predvidjeti kad će turisti doć u kolo. Možda već sutra, a možda za mjesec-dva. Nemam ništa protiv da ti ovo uspije, ali iz iskustva mislim da je jako teško tajmirat sada dobar ulaz, pa potom izlaz iz te druge dionice i na kraju povratak turistu….
Pozdrav !
Treba paziti kod kupnje i prodaje dionica hotelskih kuća…da se ne prodaju one koje su imale velika ulaganja zadnjih godinu dana, a uz to im još ni imovina nije revalorizirana, jer takve bez obzira na poslovanje u zadnjem kvartalu tržište mora honorirati, a kod kupnje treba gledati i kupiti iste ,a ne one opterećene dugovima, bez znatnih ulaganja, a već revalorizirane imovine.
Na primjer kad bi cijena dionice ZLAR bila 370,00 kuna to bi značilo da ta hotelska kuća jednako vrijedi kao 1991. kad je provedeno preoblikovanje tvrtke u dioničko društvo.
alesar: ” evo jednog takvog…. tenutno se da uhvatit nekoliko posto na drugim dionicama… pa se vratit na turističke … na istoj ili tek nešto malo višoj ili nižoj razini … efekt dvostruki….. ” Nitko, ali nitko (naravno, izuzev fond managera) ne može predvidjeti kad će turisti doć u kolo. Možda već sutra, a možda za mjesec-dva. Nemam ništa protiv da ti ovo uspije, ali iz iskustva mislim da je jako teško tajmirat sada dobar ulaz, pa potom izlaz iz te druge dionice i na kraju povratak turistu…. Pozdrav !
teško ali vrijedi pokušaja ako ništa drugo da te poslije navede na drugačije razmišljanje i taktiku [smiley2]
alesar:
”
”
Nitko, ali nitko (naravno, izuzev fond managera) ne može predvidjeti kad će turisti doć u kolo. Možda već sutra, a možda za mjesec-dva. Nemam ništa protiv da ti ovo uspije, ali iz iskustva mislim da je jako teško tajmirat sada dobar ulaz, pa potom izlaz iz te druge dionice i na kraju povratak turistu….
Pozdrav !
Ja upravo to pokušavam sa ZLAR-om, hi, hi, hi …………..pa ćemo vidjeti rekli su bljedoliki slijepci??