Bananarama mora platiti za korištenje mog avatara. Mislim, ovo je jedinstveni događaj u povijesti foruma.
E moj fazan………..onaj prije avatar sa zdenkom ti je bio bojli, nekak autoritativniji, ovaj sa špinatom ti niš nevalja……..no kaj je tu je više ga nemreš povratit kad ti ga je zel bananarama………
A da fakat staviš za avatar neku pticu npr fazana…!!???
Ajmo glasat, ja sam za to da si zemeš za avatar pravog fazana………
Ko je još za….?????
Taj “jos” se vec dugo ceka.
Tko ceka i doceka [smiley2]
Evo stanje za navučene i glumce u glavnim ulogama na INGRI:
Kupnja:
od 45 000 – 9 komada
od 44 000 – 63 komada ( ca. 3 milijuna kuna )
Prodaja:
do 46 000 – 4 komada
do 47 000 – 13 komada + 33 na 47 000[smiley2]
Na ULPL sve što se stavi na 3 800 se i pokupi. Navodno u Glasu Istre piše da ulaze KD i PBZ Bank New York.[smiley2]
Matematicki, sve ispod 4.200KN se ispalti do dokapa.
plavi: ” Na ULPL sve što se stavi na 3 800 se i pokupi. Navodno u Glasu Istre piše da ulaze KD i PBZ Bank New York.[smiley2] ” Matematicki, sve ispod 4.200KN se ispalti do dokapa.
Nema tu matematike, pitanje je na koliko će cijena prije nego što počne padati, a za koliko će pasti, prije nego se krene vračati.
A taj pad bi mogao biti znatno manji od očekivanog, ako sada znamo da tek ulaze KD i PBZ Bank New York.
Evo im prilike za skupiti veće količine nakon dokapitalizacije..
as ti gospe. RIBA se daje i po 800.
u usporedbi s pbzom zadnja 4Q:
P/S: PBZ=8, RIBA=4,7
P/E: PBZ=33, RIBA=24
ideš.
Srecom pa sam uteko iz ribe na 910, sad bi se nervirao… Jel se to nesto suska na riba o nekom squeeze-out?
Što se tiče prometa na ZSE trenutačno, mislim da je promet gušći i u prekopanoj slijepoj ulici koja se nalazi u pješačkoj zoni na otoku Jabuci