Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vrijedi zakon 80-20: 80% posla se napravi u 80% vremena, preostalih 20% posla se napravi u preostalih 80% vremena. Pa racunajte.

Nekako ti računica ne štima…ako misliš na Paretto 20/80 pravilo…[smiley2][smiley2][smiley2]

..ali shvatili smo što si htio reći…koliko imaš iz mikroekonomije? 3?…dobra ocjena…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

ne bi rekao … stranica im je u dot Net-u .. pogle gore ekstenziju .aspx to je .Net .. a to je Microsoftova Java znači čista suprotnost Firefoxu , open sourceu , freeware-u i ostalim stvarima …

…da ali na Firefoxu radi besprijekorno…ja sa IE7 isto imam problema.[smiley2]

Kolega asko, tema je komentari trgovanja , pa se molim držite iste..[smiley1][smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega asko, tema je komentari trgovanja , pa se molim držite iste..[smiley1][smiley2]

..pa da …trgujemo informacijama…što je još novo?…[smiley1][smiley2]

Obzirom da je fondovima na regionalnim burzama lagana pušionica mogli bi mi sutra opet u pozitivu.[smiley2]

baš čudno kako niko nije primjetio 2 milje prometa na jdtc danas,ni oko 10 milja prometa u zadnjih mjesec dana.

a ni dividendu od 62 kn .prinos od dividende im je veći nego godišnji prinos nekih fondova.

samo vi sjedite na ušima i čekajte t-ht. ja bi radje na tahiti.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

baš čudno kako niko nije primjetio 2 milje prometa na jdtc danas,ni oko 10 milja prometa u zadnjih mjesec dana. a ni dividendu od 62 kn .prinos od dividende im je veći nego godišnji prinos nekih fondova. samo vi sjedite na ušima i čekajte t-ht. ja bi radje na tahiti.

da ja sam danas vidio te čarape i promet i porast cijene.. očito se nešto zbiva tu … u jednom trenutku prije 3 mjeseca sam razmišljao jdtc ali eto kupio neke druge dionice … tu se špekuliralo o preuzimanjuj nekih talijana ….

plavi: ” Kolega asko, tema je komentari trgovanja , pa se molim držite iste..[smiley1][smiley2] ” ..pa da …trgujemo informacijama…što je još novo?…[smiley1][smiley2]

Novo je to da nemaš pojma.
Vidiš na ingri , ono što ne postoji ( u trgovanju zadnjih dana ). Odgovorio sam ti na temi. Daj se saberi i priberi i pogledaj transakcije zadnjih dana.
[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

blackstone: ” baš čudno kako niko nije primjetio 2 milje prometa na jdtc danas,ni oko 10 milja prometa u zadnjih mjesec dana. a ni dividendu od 62 kn .prinos od dividende im je veći nego godišnji prinos nekih fondova. samo vi sjedite na ušima i čekajte t-ht. ja bi radje na tahiti.”

Dividenda jedino ako i ove godine prodaju zgradu

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

ne bi rekao … stranica im je u dot Net-u .. pogle gore ekstenziju .aspx to je .Net .. a to je Microsoftova Java znači čista suprotnost Firefoxu , open sourceu , freeware-u i ostalim stvarima …

Moram upozoriti: .NET je Microsoftova Java? Za ovo bi te mogli dobro nalupati i Microsoftovci i “oni drugi” (citaj open source i Java community). .aspx je Microsoftova ASP.NET tehnologija. Logika koja stoji u pozadini takvih stranica se moze pisati raznim jezicima (a najrasireniji je C#). Java je nesto sto oni ne zele ni cuti da postoje, i obratno 😉 Istina, morali su ju ubaciti u Windoze radi kompatibilnosti, ali…;-)
Ostalo si dobro napisao….

TJEDAN
najniža 45.000,00
najviša 47.000,00
-500,00
-1,09 %
količina 164
ukupno 7.492.681,00

Možda i ovi podaci nemaju pojma, a možda su u šumi…[smiley2][smiley2]

A možda da se ja saberem u tvojoj …Zadarska, Crikvenička, koja ono?…[smiley1]

TJEDAN najniža 45.000,00 najviša 47.000,00 -500,00 -1,09 % količina 164 ukupno 7.492.681,00 Možda i ovi podaci nemaju pojma, a možda su u šumi…[smiley2][smiley2] A možda da se ja saberem u tvojoj …Zadarska, Crikvenička, koja ono?…[smiley1]

To ne znaći da netko iskrcava, već da se prodaje i to po sitno od nekoliko komada.
A to nije isto, ti si to napisao kao da netko veći iskrcava , što nije točno, jer su na prodaji sve mali paketići od 1-3 komada, ono što se dešava je to da netko ulazi i čisti gotovo svaki dan po asku, pogledaj malo transakcije.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close