Koliko ste se spremni zadužiti da mi platite, ako vas naučim?[smiley1]
hehe evo jedan paketić dionica dkvs koje ovih dana rone na dah na dubinu od 100 metara …
[smiley1][smiley1]
plavi: ” _Mrzljak_: ” tnx fazan da to je greška … znači jedan new line previše … [smiley1][smiley2]” Vidiš da je kod mene pravilno.. ” pa je to sam i rekao da je pravilno … a kako ti to radiš ? isto brišeš new line prije taga za zatvaranje citata ?
Ma samo (/quote) vratiš u red prije..
[smiley2]
Pa plavi pogledaj sliku da su meni i tvoji postovi italic
Ti svijet vidiš drugačijim očima, ja se furam na Bila , čak imam i Vistu.
[smiley1]
i ja imam vistu i explorer očito je tu razlika isto .. ali prije ljeta je radilo i u exploreru …
a ovo sa quote je fazan prvi rekao stranicu dvije prije …. vidim da cijeniš znanje …[smiley1][smiley2]
i ja imam vistu i explorer očito je tu razlika isto .. ali prije ljeta je radilo i u exploreru … a ovo sa quote je fazan prvi rekao stranicu dvije prije …. vidim da cijeniš znanje …[smiley1][smiley2]
Ali ja tako quotam već poodavno..
[smiley1]
svejedno zadatak za Vijeku .. i web programera
1.Provjeriti citiranje na forumu .. razlika je između firefoxa i IE 7 … u IE 7 se ne vidi dobro citiranje , cijeli post izgleda kao citat , i dio koji se citira a i odgovor na citat …. vrijeme potrebno za zadatak 2-4 radna sata …[smiley2]
Koliko se ja sjećam, za to brisanje riječi sam prvi put čuo kad je Elvar spomenuo. Ni onda mi nije bilo jasno zašto je to rekao, ali sad kužim da vidimo različito u IE i Firefoxu.
Koliko dana traje radni sat?[smiley2]
Vrijedi zakon 80-20: 80% posla se napravi u 80% vremena, preostalih 20% posla se napravi u preostalih 80% vremena. Pa racunajte.