_Mrzljak_: ” da skužio sam na moru da se još pokvarilo .. ali sad me toliko nervira da sam odlučio reći i Vjeki da to sredi .. a kako si uspio to napraviti? ja se šlepam na foru da kopiram original tekst i njega stavim italic a nik pošiljatelja u bold .. ali nemam ovo uvlačenje …”
da vidim jel sad ok ….
Managerska igra. Igrao sa jednim kolegom. Daklem, taj nikad nije trosio lovu na amortizaciju, a i sa naftom je skrtario. Cesto su mu brodovi ostajali nasred oceana [smiley2]. Onda dodje prijateljski raspolozen grcki brodar (AKA “friendly greek”) koji ti odslepa brod do prve luke. Za simbolicnu naknadu od recimo milju dolara, a tebi teret nosi 0.5 milja [smiley2]. Doduse, picio je po nekim sumnjivim rutama koje su obicno nosile vise nego sto vrijedi brod. Sto ljudi, sto cudi.
Zvuči zanimljivo. Moram potražiti i skinut.
U današnje vrijeme, više ne možeš naći dobru igru. Po mom ukusu ako izađe godišnje 2 ili3 igre koje uopće dolaze u obzir. Uz naravno, Champioship manager i odnedavna Football manager koje igram od sredine devedesetih godina.
Koliko je otprilike stara igra?
SLK pogle citiranje kod plavog i kod deimosa… kod plavog je ok a kod deimosa nije …
šteta što nisi usporedio citiranje kod mene i od caymana, odmah bih ti odgovorio..
[smiley2]
fazan: ” _Mrzljak_: ” da skužio sam na moru da se još pokvarilo .. ali sad me toliko nervira da sam odlučio reći i Vjeki da to sredi .. a kako si uspio to napraviti? ja se šlepam na foru da kopiram original tekst i njega stavim italic a nik pošiljatelja u bold .. ali nemam ovo uvlačenje …” ” povuci backspaceom za jedan razmak
Nije , kod mene je bolje.
[smiley1]
…
Zvuči zanimljivo. Moram potražiti i skinut.
U današnje vrijeme, više ne možeš naći dobru igru. Po mom ukusu ako izađe godišnje 2 ili3 igre koje uopće dolaze u obzir. Uz naravno, Champioship manager i odnedavna Football manager koje igram od sredine devedesetih godina.
Koliko je otprilike stara igra?
Uf, staro ko biblija, stvarno se nemogu sjetiti tocno (15 godina? vise?). To se na amigi picilo. Vjerojatno ima neki amiga emulator i nasla bi se ta igrica.
A sto se tice quotanja, ja koristim firefox, i uglavnom vidim sve ok. Sto nevalja kad ja quotam?
tnx fazan da to je greška … znači jedan new line previše … [smiley1][smiley2]
Vidiš da je kod mene pravilno..
SLK: ” … Zvuči zanimljivo. Moram potražiti i skinut. U današnje vrijeme, više ne možeš naći dobru igru. Po mom ukusu ako izađe godišnje 2 ili3 igre koje uopće dolaze u obzir. Uz naravno, Champioship manager i odnedavna Football manager koje igram od sredine devedesetih godina. Koliko je otprilike stara igra? ” Uf, staro ko biblija, stvarno se nemogu sjetiti tocno (15 godina? vise?). To se na amigi picilo. Vjerojatno ima neki amiga emulator i nasla bi se ta igrica. A sto se tice quotanja, ja koristim firefox, i uglavnom vidim sve ok. Sto nevalja kad ja quotam?
pa sve ti ode u italic..gle kako ja lijepo znam.
_Mrzljak_: ” tnx fazan da to je greška … znači jedan new line previše … [smiley1][smiley2]” Vidiš da je kod mene pravilno..
pa je to sam i rekao da je pravilno … a kako ti to radiš ? isto brišeš new line prije taga za zatvaranje citata ?
…
pa sve ti ode u italic..gle kako ja lijepo znam.
Slikica… Kako ja to vidim…