Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

od kada sam ja u briji sa dionicama do sada se moglo na barem meni 4 poznate i relativno sigurne dionice okrenuti više od 50% sa clekoupnim portfeljom… da sam bio malo iskusniji možda bi to i uradio…

sa 100000 kn moglo se na taj način u 7 mjeseci doći do 750000kn

redom su bile
SNBA, BELJE, BRST, DDJH, PTKM…

slažem se sa diverzifikacijom ali hakela dobro zbori glede ‘iskoristi priliku dok se može’…na sličan način kao što kaže Quark, koristim dok može a paralelno učim tako da kasnije mogu opstati…

tako nešto bez obzira na sve ne vjerujem da će biti moguće kada završi cijela priča oko privatizacije i sličnih stvari…

nema mi druge nego se zae..ti

Zaboravili ste Zdenku i Punt [smiley1]

Kolega ja vjerujem da će takvo stanje kod nas potrajati do ulaska u EU, kako sam rast trzista općenito tako i te tzv.prilike i proces privatizacije.
Bez obzira na to gubici su itekako mogući što će vjerujem osjetiti mnogi novopečeni investitori koji su u dionice počeli ulaziti potaknuti ovom medijskom bombardiranju oko preuzimanja Plive.

da… i SLMK, HOMS a da ne velim KMBJ

naravno da se na svakoj dionici moglo zaraditi i moći će, ali gore navedene su vrlo dobar primjer malog rizika velikog profita sa velikim ulogom osim eventualno u to vrijeme BRST…

da ne spominjem još i LKRI i SUNH prije nego što sam ja eto pojavio se na sceni…

nema mi druge nego se zae..ti

Prijatelju ides,ako ti kažem da sam počeo sa 10 000 eura, i sa marginom
sam sad na 100 000 eura(margin 200 000 kn)ja ti mogu reći da sad mirno
spavam,jer se ne bojim kao ranije,a kad se ne bojiš onda drugačije
razmišljaš!!
Kuću neću dati pod hipoteku jer imam familiju,a da sam sam i to bih
uradio!!!
Na PTKM ,ponavljam ,NE MOŽEŠ IZGUBITI !!!
Neka mi netko kaže argumentirano zašto se u narednom periodu od godinu
-dvije može popušit na petrokemiji neka to obrazloži,pa ću mu ja
odgovoriti protuargumentima!!!!
POZDRAV !!!!

Svaka čast, nisam mislio ništa loše. PTKM je jedna od boljih dionica na tržištu, ja sam je počeo gledat na 45 kn i tada sam je počeo kupovat, al mi je fokus nekako otišao na druge dionice. I nisam loše prošao [smiley1]

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]

Kad god se pojavi prilika na našem tržištu da bi čovjek mogao zaraditi evo ti odmah grobara koji prizivlju kolaps, krah, korekciju ….. tržišta.
Uvijek je bilo i biti će korekcija, zašto su sada male šanse za jednu veću:
– mirovinski fondovi će uskoro moći ulagati u JDD društva, PTKM je takvo društvo.
– još treba biti riješena PLVA, nešto novca će i od tamo u PTKM
– pogledajte samo porast dioničkih fondova samo u ovoj godini, što mislite da li i oni ulažu u PTKM
– pogledajte samo dnevne i tjedne promete na PTKM (ovaj tjedan se tržilo s preko 10,000.000kn s pet dionica uključujući PTKM).
– otpis dugova PTKM
– uskoro spoj na jadranski plin, i normalna opskrba plinom te će moći raditi bez prekida (hladni pogon je jako skuo)
– čeka se privatizacija,
Ima još toga a mislim da je i ovo previše da vidite žašto će teško biti dugoročne korekcije na PTKM, prosudite sami u kojem će smijeru cijena idući tjedan, i tko to kupuje PTKM i da li će isti dopustiti da cijena padne.

Vjerujem da se na GKBA odvija dogovorena transakcija . Nalog koji je dugo stajao na 190 kn sa ciljem prikupljanja eventualne prodaje se stavio na 200 i odmah je zatvoren djelomično. Time se šalje poruka da je to dobra cjena za prodaju. To je veoma providno ali često upali. Nemojte prodavati ispod 400 kn. Pozdrav !

Eto zgodnog odnosa k/p na TRFM 400 komada na 1030 i jedva 130 do 1100[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Sto je pokrenulo KABA danas? Koja je pozadina, zna netko?[smiley8]

No respect

Sutrašnja skupština. A i KA županija se izgleda više ne “istresa”…

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Sto je pokrenulo KABA danas? Koja je pozadina, zna netko?[smiley8]

Zakon ljuljacke[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Znam za skupstinu. Mislio sam da se znaju rezultati skupstine…[smiley8]

No respect

Zna se koje odluke se trebaju donijeti. Da li će (vjerojatno hoće) znat ćemo sutra.

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

New Report

Close