Pozdrav moderaturu Vijeki i zamolba da se “popravi” citiranje …
web programeru sutra odmah zadatak da provjeri što se “pokvarilo”….[smiley2][smiley1]
SLK:
”
_Mrzljak_: ” ha ništa onda hrabro po asku … ” Opet na muškog? Asko je pristojan čovjek.
”
hehehe .. slk sad se dobro nasmijao [smiley1][smiley2]
dobro dođe malo humora ovih dana …
inače jeste li primjetili da se citiranje “pokvarilo” ??
Meni nije. Ja vidim da neki silom brišu zadnje riječi iz nekog razloga, a ja citiram najnormalnije. Osim što je citat Italic, a to je tako namješteno.
…
Tako i treba. Brodovi su zakon.
Jesu, jesu. Dok ne dodje “friendly greek”. Ako je netko igrao “ports of call” davno…
Jesu, jesu. Dok ne dodje “friendly greek”. Ako je netko igrao “ports of call” davno…
Nisam! Jel to neka managerska igra sa brodovima? Tko je greek? [smiley2]
da citat je italic ali i uvučen .. ali je i odgovor isto italic i isto uvučen i sive boje a ne crne … dakle tri stvari su krive … zapravo je problem u tagovima za citat citat se otvori ali se ne zatvori na mjestu taga za zatvaranje pa cijeli post bude citat ….
Pozdrav moderaturu Vijeki i zamolba da se “popravi” citiranje … web programeru sutra odmah zadatak da provjeri što se “pokvarilo”….[smiley2][smiley1]
Citiranje je ” pokvareno ” već 2 mjeseca.
uostalom treba znati, vidiš kako ja znam.
[smiley1]
deimos:
”
”
Nisam! Jel to neka managerska igra sa brodovima? Tko je greek? [smiley2]
Managerska igra. Igrao sa jednim kolegom. Daklem, taj nikad nije trosio lovu na amortizaciju, a i sa naftom je skrtario. Cesto su mu brodovi ostajali nasred oceana [smiley2]. Onda dodje prijateljski raspolozen grcki brodar (AKA “friendly greek”) koji ti odslepa brod do prve luke. Za simbolicnu naknadu od recimo milju dolara, a tebi teret nosi 0.5 milja [smiley2]. Doduse, picio je po nekim sumnjivim rutama koje su obicno nosile vise nego sto vrijedi brod. Sto ljudi, sto cudi.
Ništa ja vas ne razumijem. Meni jednako izgleda na Firefoxu i kad ja nekog citiram bez brisanja i kad netko drugi citira sa brisanjem.
da skužio sam na moru da se još pokvarilo .. ali sad me toliko nervira da sam odlučio reći i Vjeki da to sredi ..
a kako si uspio to napraviti?
ja se šlepam na foru da kopiram original tekst i njega stavim italic a nik pošiljatelja u bold .. ali nemam ovo uvlačenje …
da skužio sam na moru da se još pokvarilo .. ali sad me toliko nervira da sam odlučio reći i Vjeki da to sredi .. a kako si uspio to napraviti? ja se šlepam na foru da kopiram original tekst i njega stavim italic a nik pošiljatelja u bold .. ali nemam ovo uvlačenje …
[/quote] povuci backspaceom za jedan razmak