Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mali promet za novi trend?

he , pitam se pitam ?
Nekako kao da se stabiliziralo inace bi zavrsili u pic mac.
Drugi tjedan bi mogao biti zanimljiv.[smiley2]

najvrednije stvari u životu su besplatne

Po mojim kalkulacijama i usporedbi sa IPO-om INE, iako to ništa ne znači jer se sada izvlači dosta više love sa tržišta, ovaj ili najkasnije početkom sljedećeg tjedna bi trebali krenuli gore. Što će se dogoditi nakon silnog razočaranja ukoliko potražnja višestruko premaši ponudu i ljudima se na račune vrati pola ili više novaca angažiranog za HT? Mislim da se sada treba koncentrirati na sakupljanje jeftinih dionica a za IPO ostaviti što ostane, ili eventualno potražiti druge izvore financiranja poput lombardnih kredita i sl.

Da, i meni se tako cini.

dlkv nas počastio nakon objave lore s minusom….svaka čast

Opet crko ATM[smiley8][smiley9]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Danas zanimljiva igra… zadnjih 10 min su uspjeli crobex skrljat sa +0,45 ba 0,28

Pretpostavka je majka svih zaj***

Danas zanimljiva igra… zadnjih 10 min su uspjeli crobex skrljat sa +0,45 ba 0,28

Hm, kod ine kolko se sjecam, najveci pad je bio kad je doslo do T+3 (zadnji dan za izvuc lovu). Jel se dobro sjecam?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Vidim da i EU i SAD isto tonu… Sto ce i oni u HT? Pa sto ce nama ostati? Na kraju cemo upisati po 50 kn [smiley2]

Kod INA-e ne zaboravite Plivu.

[color=blue]Plavi[/color], ajd daj onaj grafikon što si nedavno postao, nisam ga spremio. Ono gibanje Crobexa za vrijeme Plive i INA-e.

No respect

Kod INA-e ne zaboravite Plivu.

Taj udar silnog ocekivanog novca je kasnio koji mjesec, AFAIR…

Netko pri kraju fino počistio Ingru, TOZ neće nitko da mi proda.[smiley6]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kod INA-e ne zaboravite Plivu. [color=blue]Plavi[/color], ajd daj onaj grafikon što si nedavno postao, nisam ga spremio. Ono gibanje Crobexa za vrijeme Plive i INA-e.

Ti to mene zezaš malo ?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pa prvo sam tu postao pa te pitao na PM.

No respect

New Report

Close