Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.dryships.com/index.cfm?get=report

nasi brodari zaraduju…hehe [smiley1]

na RIBI kupnje ni za lijeka. zabu propucali. ti bokca, dokle smo došli. nitko banke neće. a kad stranci navale opet će bit kuknjave.

o čemu ti kolega..pa koja je banka hrvatska ..osim hpb..ošlo sve to..a i kaj se tiće ribe tu bi moglo biti malo istiskivanje začas

ma zezam se na foru da svi kukaju da su banke otišle strancima a da mi domaći ni ovo što ima od dionica nećemo. danas.

a ovo s istisknjivanjem … to ti je aktualno ko i dokapitalizacija na KOEI [smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

CROBEX i promet ako moze netko… Da vidimo trend u zadnjih pola sata. I na zatvaranju molim.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

CROBEX i promet ako moze netko… Da vidimo trend u zadnjih pola sata. I na zatvaranju molim.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

mislim samo da riba i nije prilika…po meni je bolja onda ceba…eto …imam par banaka al se ni ne opterečujem njima..nek stoje

Površnim praćnjem čini mi se kao da smo danas dotaknuli dno i odbili se. Polako kao da počinje jagma na nekim dionicama za jeftinom kupnjom.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

da to bi moglo biti tako .. ili se čini da je tako …
macd i signal jako blizu i u horizintalnom položaju , što znači da još koji dan u plusu ili nuli znači presijesanje te svije krivulje .. i promjenu trenda …

Površnim praćnjem čini mi se kao da smo danas dotaknuli dno i odbili se. Polako kao da počinje jagma na nekim dionicama za jeftinom kupnjom.

ostaje za vidjeti da li je to samo refleks bez snage. ako je uzrok HT, onda još nije kraj uzroka.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Mali promet za novi trend?

No respect

51 crobex…čak je i podr 0.96%..

Po mojim kalkulacijama i usporedbi sa IPO-om INE, iako to ništa ne znači jer se sada izvlači dosta više love sa tržišta, ovaj ili najkasnije početkom sljedećeg tjedna bi trebali krenuli gore. Što će se dogoditi nakon silnog razočaranja ukoliko potražnja višestruko premaši ponudu i ljudima se na račune vrati pola ili više novaca angažiranog za HT? Mislim da se sada treba koncentrirati na sakupljanje jeftinih dionica a za IPO ostaviti što ostane, ili eventualno potražiti druge izvore financiranja poput lombardnih kredita i sl.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

New Report

Close