Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malo veći prometi.
CROBEX pozitivan.
Polako se pušta kočnica na kupnji.
[smiley1][smiley2][smiley11]

Mozda malo OT
Moze biti zanimljivo kod Prve generacije

“Registracija novih korisnika

04.09.2007.

Zbog trenutne popunjenosti kapaciteta i informatičke nadogradnje sustava koja je u tijeku registracija novih korisnika biti će moguća od 15.10.2007. godine.

Zahvaljujemo na razumijevanju

He, he, skuzili su foru. Registrira im se zbog IPO-a tisuce ljudi, koji odmah prodaju i nikad vise ne naprave ni jednu transakciju. Samo papirologije sa njima, za 0,8% x 38.000 = 104 kn.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Malo veći prometi.
CROBEX pozitivan.
Polako se pušta kočnica na kupnji.
[smiley1][smiley2][smiley11]

Sto ce reci da su cijene dosle na razinu diskonta pri kojem je ocekivani gubitak od prodaje otprilike jednak ocekivanoj zaradi od HT-a.

[Eto, i sam si rekao IPO je zakon, malo veća grupica ulagača se istresa zbog T-HT, nama portfelji se ruše, a mi kao neki ulagači, polu profesionalci. Pa tko tu koga sad zaje….[smiley16]. Mali ulagači iskusnije, ili obrnute. Dobro rečeno, IPO je Bog, zato i ne idem u T-HT, da bi rasprodao ove dragulje sta imam i sta ih skupljam mjesecima. Da prodam IGH sad po 11300[smiley7]. Tko je već mislio u T-HT, trebao je tražit načina preko kredita.

Tu si nemoćan pred krdom. A krdo je potkureno sa onima kojima pad odgovara.

No respect

He, he, skuzili su foru. Registrira im se zbog IPO-a tisuce ljudi, koji odmah prodaju i nikad vise ne naprave ni jednu transakciju. Samo papirologije sa njima, za 0,8% x 38.000 = 104 kn.

Dao Bog da to svi do jednog naprave. Pa da vidimo šta će onda bit od empirijskog i antologijskog IPO-a T-HT.

PG, kapa dolje.

No respect

Jos bolje kad bi sve brokerske kuce prestali primat nove korisnike [smiley1]. Srecom pa imam jedan racun na zenu isto otvoren.

Tko trguje na Varaždinskom dijelu. Vidim da se uredno radi, promet preko 5 milijuna, a “nikome” ne radi ATM?

No respect

Tko trguje na Varaždinskom dijelu. Vidim da se uredno radi, promet preko 5 milijuna, a “nikome” ne radi ATM?

Hm, kod pg izgleda radi. vidim transakciju na JDOS u 13:19. JDTC ima 2 mil kn prometa, to je diglo.

To ti je od jučer

Meni na PG radi non stop bez greške….

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

radi RAST.sve šljaka uredno

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

SLK: ” Tko trguje na Varaždinskom dijelu. Vidim da se uredno radi, promet preko 5 milijuna, a “nikome” ne radi ATM? ” To ti je od jučer

Ne nije od jućer,meni IPKK na ABAC t.pokazivao jutros jedno vrijeme 1175 a sad je na 1165 kuna[smiley3]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

New Report

Close