Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pitam se da li nije bolje kupovati dionice koje možeš odmah kupiti,po cijeni koju znaš,količinu koju želiš i još totalno spuštene ili uzimati TH po uvijetima koje nisu nikako definirani???

Nije. IPO je zakon. Nije bitno koliko ćeš spušit u ostatku portfelja i koliko ćeš uopće zaradit na IPO-u.

IPO je Bog. Nabijem tržište i ljude koje šest mjeseci trese jedan pišljivi IPO, kojih vani ima stotine godišnje.

No respect

Scorpion:

Što je ovo s Beljem, svinjska kuga među dioničarima? Čemu ovakva rasprodaja ispod svake cijene?

Hebo te Belje. Vidi Zabu .

Hebo Zabu, vidje KOEI.[smiley1]

Stagflacija je svemu kriva

Ovo nije za gledati kako iz dionica koje pratim ljudi bježe, pa dokle to još može ići ovako. Kako se čini ne da je vidi Belje, vidi Zabu ili Končar, nego kao da je cijela RH u plamenu.[smiley16]
Kad će više sunce zasjati

Nabijem tržište i ljude koje šest mjeseci trese jedan pišljivi IPO, kojih vani ima stotine godišnje.

To je još jedan dokaz da je naše tržište malo i nerazvijeno. Koliko se mogu prisjetiti ovo je tek četvrti pravi IPO kod nas (Viro,Ina,Magma, HT).

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Prvo je netko počistio Kabu, pa Atln a sad očekujem i EIG. Naravno prema gore, jer ovo je ispod svih diskonta, ovo je isto ko Đuro na 20 kn. Evo, ne možemo se žaliti na branitelje, sad i mi imamo jeftine dionice koliko hoćemo.

SLK:

Nabijem tržište i ljude koje šest mjeseci trese jedan pišljivi IPO, kojih vani ima stotine godišnje.

To je još jedan dokaz da je naše tržište malo i nerazvijeno. Koliko se mogu prisjetiti ovo je tek četvrti pravi IPO kod nas (Viro,Ina,Magma, HT).

Meni je to više dokaz da je kolega jak jebač nego da je ljudi i tržišta malo.[smiley1]

Stagflacija je svemu kriva

Jadroplov na 488 kn…….hoće li to do 450….!!???

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

ludlum:

Pitam se da li nije bolje kupovati dionice koje možeš odmah kupiti,po cijeni koju znaš,količinu koju želiš i još totalno spuštene ili uzimati TH po uvijetima koje nisu nikako definirani???

Nije. IPO je zakon. Nije bitno koliko ćeš spušit u ostatku portfelja i koliko ćeš uopće zaradit na IPO-u.

IPO je Bog. Nabijem tržište i ljude koje šest mjeseci trese jedan pišljivi IPO, kojih vani ima stotine godišnje.

i još dodaj Jurčića i ode sve u [smiley3]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Kaže mi čovjek da je pitao brokera da li da proda dionice od svoje firme i kupi Ht. I broker mu kaže pa naravno, vidiš da sve ide dolje a HT će ići gore. U pitanju je Tehnika(ja ju nemam) koju je broker od njega najvjerojatnije odmah kupio. Pa zato idu cijene dolje, kako nisam prije skužio….[smiley3]

Tenkista ova ti je dobra!!!!
Ja smatram one ulagače koji rasprodaju svoje dionice da bi kupovali TH su pravi gubitnici.
Ili uzeti kredit ili ne prodavati ispod svake cijene jer to uzimaju pametni odmah sebi.A mali ulagači samo si ruše cijenu a na Ht će biti zarade ali ne takve kak se misli.
U svakom slučaju ima sad na izboru veliki broj dionica koje treba kupiti.

ludlum: ” Pitam se da li nije bolje kupovati dionice koje možeš odmah kupiti,po cijeni koju znaš,količinu koju želiš i još totalno spuštene ili uzimati TH po uvijetima koje nisu nikako definirani??? ” Nije. IPO je zakon. Nije bitno koliko ćeš spušit u ostatku portfelja i koliko ćeš uopće zaradit na IPO-u. IPO je Bog. Nabijem tržište i ljude koje šest mjeseci trese jedan pišljivi IPO, kojih vani ima stotine godišnje.

Eto, i sam si rekao IPO je zakon, malo veća grupica ulagača se istresa zbog T-HT, nama portfelji se ruše, a mi kao neki ulagači, polu profesionalci. Pa tko tu koga sad zaje….[smiley16]. Mali ulagači iskusnije, ili obrnute. Dobro rečeno, IPO je Bog, zato i ne idem u T-HT, da bi rasprodao ove dragulje sta imam i sta ih skupljam mjesecima. Da prodam IGH sad po 11300[smiley7]. Tko je već mislio u T-HT, trebao je tražit načina preko kredita.

Pessimism Is Your Friend

Mozda malo OT
Moze biti zanimljivo kod Prve generacije

“Registracija novih korisnika

04.09.2007.

Zbog trenutne popunjenosti kapaciteta i informatičke nadogradnje sustava koja je u tijeku registracija novih korisnika biti će moguća od 15.10.2007. godine.

Zahvaljujemo na razumijevanju

New Report

Close