Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

luki007:

A ostale dionice će početi rasti od 20-25. ovog mjeseca…….

A di je još Atlantic grupa.Bit ce dobro ako Crobex ostane iznad 4000.[smiley3]

Atlantic neće imati ni približno efekta kao T-HT. Imat će manje i od Magme. Barem ja tako mislim, možda se varam.

No respect

” Atlantic neće imati ni približno efekta kao T-HT. Imat će manje i od Magme. Barem ja tako mislim, možda se varam.

I meni se cini…

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

jel vam radi atm

ATlantic je mali IPO.
Samo sto to jos nitko nije rekao novim investritorima.

Zaba – 2,91 sa 42 kom.

Vjeruj u TA jer TA je sve,
Vjeruj u TA ne živi bez nje,
Vjeruj u TA i sačuvaj nju,
Vjeruj u TA u dobru i zlu.
Vjeruj u TA i sačuvaj nju,
Vjeruj u TA u dobru i zlu.

K vragu ja
i TA.

ATlantic je mali IPO.
Samo sto to jos nitko nije rekao novim investritorima.

Utoliko manji što samo 25% ide malim investitorima.

No respect

K vragu ja
i TA.

TA TA vozi polako…

No respect

Toliko toga na diskontu, teško se odlučiti, ili da se pričeka još desetak dana pa da bude još jeftinije..!!???

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Što je ovo s Beljem, svinjska kuga među dioničarima? Čemu ovakva rasprodaja ispod svake cijene?

Stagflacija je svemu kriva

Što je ovo s Beljem, svinjska kuga među dioničarima? Čemu ovakva rasprodaja ispod svake cijene?

Hebo te Belje. Vidi Zabu .

bogme na zabi fešta na 10.000

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Biće oko 15. – 20. ovog mjeseca sigurno za 20 posto sve još jeftinije, tako da ću pričekati još malo ……..

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

New Report

Close