Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zena je rekla da ce mi noge strgat ako vidi da dionice nisu na broju, pa sam pokrio tu short poziciju. Need I say more?

Nope. Žene su vrlo agresivne na sve što ima doticaja sa njihovim potomstvom. [smiley2]

No respect

……nakon dugog…..duuuugog razmišljanja, opet sam se zeznula. Umjesto jučer, stavila sam danas
nalog ATPL 355 komada, izgubila sam ,od jučer 74.000,00 Kn.
Poslije mene, krenula je prava invazija konkretnih naloga ATPL na prodaju. Kako to? Ima još bedastih kao ja?

Recite mi kaj da radim s tom Zabom ?? Kaj ? Mic po mic se spušta, a uprava banke, baš ništa neće
napisati, da vidimo, da su živi i zdravi tj. najjači u državi. Kaj me briga kome ide dobit banke!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

……nakon dugog…..duuuugog razmišljanja, opet sam se zeznula. Umjesto jučer, stavila sam danas nalog ATPL 355 komada, izgubila sam ,od jučer 74.000,00 Kn. Poslije mene, krenula je prava invazija konkretnih naloga ATPL na prodaju. Kako to? Ima još bedastih kao ja? Recite mi kaj da radim s tom Zabom ?? Kaj ? Mic po mic se spušta, a uprava banke, baš ništa neće napisati, da vidimo, da su živi i zdravi tj. najjači u državi. Kaj me briga kome ide dobit banke!

bar je to jednostavno, ne radi ništa sa Zabom, ili stavi nalog na 12k i čekaj[smiley4]

Heaven or Las Vegas

Duser: ” deimos: ” SLK: ” deimos: ” To mi je promaklo, iskreno. To pripisujem nagomilanom bijesu jer su me izj* danas dobro bankari… ” Ljudi ili dionice banaka? ” Ljudi naravno,dionica i psa se uvijek mozes rijesiti… Bez kaznene odgovornosti. A i njihova dionica me nervira, vidim pala je jos 3% od kad sam kupio za portfelj od podmladka. PBZ, sutra ujutro to odmah po bidu uvalim da ih vise ne gledam… ” a ja sam mislio da si shortao PBZ na malo dulji rok kad ono… ” Zena je rekla da ce mi noge strgat ako vidi da dionice nisu na broju, pa sam pokrio tu short poziciju. Need I say more?

slična situacija, dođem doma kažem ženi prodao svu THNK (i od klinaca), [smiley5]
morao sam obećati da ću kupiti duplo[smiley7]
rečeno učinjeno[smiley2]

Heaven or Las Vegas

Evo opet u USA je Dow u plusu 1.0 % a Nasdaq u pluso od 1,8 % !!!!
A tako je bilo i u petak ( jučer je burza bila zatvorena ) !!!!
Pa sad nek netko govori da kod nas uvijek treba padati index kad je gore loše i obrnuto.Mi smo jedno posebno tržište.
Nadam se da će konačno od sutra i naš Crobex krenuti gore a za njim i ostale naše dionice.Jer ovo je već postalo tragično da su se fondovi tak povukli i čekaju…do kada.Pa ni njima to ne odgovara.

Pa sad nek netko govori da kod nas uvijek treba padati index kad je gore loše i obrnuto.Mi smo jedno posebno tržište.
Nadam se da će konačno od sutra i naš Crobex krenuti gore a za njim i ostale naše dionice.Jer ovo je već postalo tragično da su se fondovi tak povukli i čekaju…do kada.Pa ni njima to ne odgovara.

Dosta nas na Forumu se slaže kako je kod nas problem IPO, i da će potrajati do sredine ili kraja mjeseca. Vi?

No respect

Dosta nas na Forumu se slaže kako je kod nas problem IPO, i da će potrajati do sredine ili kraja mjeseca. Vi?

definitivno; jedino sto me stvarno brine je ulazak mirovinaca u JDD dok mali budu u HT. mislim da cu u prvi margin zbog toga…

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

definitivno; jedino sto me stvarno brine je ulazak mirovinaca u JDD dok mali budu u HT. mislim da cu u prvi margin zbog toga…

Kužim što pričaš, ali ne razumijem što želiš reći? A zanima me. [smiley11]

No respect

.. jedino sto me stvarno brine je [color=blue]ulazak mirovinaca u JDD dok mali budu u HT.[/color] mislim da cu u prvi margin zbog toga…

je li i to “predizborno”?[smiley6]otkud ti to…ozbiljno[smiley9]

Čudi me da baš “nitko” ne poklapa IPKO po 62 kune na prodaji, a nekidan su kupovali i po 75 i 78 kuna.

Koliko komada ima na toj cijeni?
Skini ti a ja bum skinul na 70 kad se nakupi.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

vipy:

.. jedino sto me stvarno brine je [color=blue]ulazak mirovinaca u JDD dok mali budu u HT.[/color] mislim da cu u prvi margin zbog toga…

je li i to “predizborno”?[smiley6]

Ne, zakon donešen. Čeka se HANFA.

No respect

kod nas je ht u plusu

New Report

Close