SLK: ” Bilo je trgovanja. Vidim na portfelju. ” Čudno, kod meme je zadnja transakcija u 15:17 NACE-R-A 14 kom po 3.000! možda mi nešto ne radi kako treba [smiley7]
I kod mene
SLK:
”
Bilo je trgovanja. Vidim na portfelju.
”
Čudno, kod meme je zadnja transakcija u 15:17 NACE-R-A 14 kom po 3.000!
možda mi nešto ne radi kako treba [smiley7]
Da, i meni je zadnja transakcija NACE u 15:17
Ali htio sam reći da je meni na portfelju u Abacusu zabilježena promjena cijene na dionici, a prema ATM uopće nije bilo trgovine s njom, Dakle, bilo je u zadnjih 40 minuta.
Čudi me da baš “nitko” ne poklapa IPKO po 62 kune na prodaji, a nekidan su kupovali i po 75 i 78 kuna.
Čudi me da baš “nitko” ne poklapa IPKO po 62 kune na prodaji, a nekidan su kupovali i po 75 i 78 kuna.
A kad sam ja napisao da je to sve psihologija, onda su me neki kolege poklopili [smiley2]. Sto se promjenilo u par dana?
A kad sam ja napisao da je to sve psihologija, onda su me neki kolege poklopili [smiley2]. Sto se promjenilo u par dana?
Ne znam. Kupac?
deimos:
”
”
Ne znam. Kupac?
Imam ja jednu teoriju, ali je ne mogu dokazati, a bogami i preradikalna je. Zato cu je zadrzati za sebe. [smiley1]
Ne znam. Kupac?
”
Imam ja jednu teoriju, ali je ne mogu dokazati, a bogami i preradikalna je. Zato cu je zadrzati za sebe. [smiley1]
Jesi primjetio riječ “kupac” a ne “kupnja”? [smiley11]
deimos:
”
Ne znam. Kupac?
”
”
Jesi primjetio riječ “kupac” a ne “kupnja”? [smiley11]
To mi je promaklo, iskreno. To pripisujem nagomilanom bijesu jer su me izj* danas dobro bankari…
To mi je promaklo, iskreno. To pripisujem nagomilanom bijesu jer su me izj* danas dobro bankari…
Ljudi ili dionice banaka?
deimos:
”
”
Ljudi ili dionice banaka?
Ljudi naravno,dionica i psa se uvijek mozes rijesiti… Bez kaznene odgovornosti. A i njihova dionica me nervira, vidim pala je jos 3% od kad sam kupio za portfelj od podmladka. PBZ, sutra ujutro to odmah po bidu uvalim da ih vise ne gledam…
SLK: ” deimos: ” To mi je promaklo, iskreno. To pripisujem nagomilanom bijesu jer su me izj* danas dobro bankari… ” Ljudi ili dionice banaka? ” Ljudi naravno,dionica i psa se uvijek mozes rijesiti… Bez kaznene odgovornosti. A i njihova dionica me nervira, vidim pala je jos 3% od kad sam kupio za portfelj od podmladka. PBZ, sutra ujutro to odmah po bidu uvalim da ih vise ne gledam…
a ja sam mislio da si shortao PBZ na malo dulji rok kad ono…
deimos:
”
SLK: ” deimos: ” To mi je promaklo, iskreno. To pripisujem nagomilanom bijesu jer su me izj* danas dobro bankari… ” Ljudi ili dionice banaka? ” Ljudi naravno,dionica i psa se uvijek mozes rijesiti… Bez kaznene odgovornosti. A i njihova dionica me nervira, vidim pala je jos 3% od kad sam kupio za portfelj od podmladka. PBZ, sutra ujutro to odmah po bidu uvalim da ih vise ne gledam…
”
a ja sam mislio da si shortao PBZ na malo dulji rok kad ono…
Zena je rekla da ce mi noge strgat ako vidi da dionice nisu na broju, pa sam pokrio tu short poziciju. Need I say more?