što mislite hoće li PTKM još nastaviti ovaj rast u sljedećem razdoblju? Ne mislim dugoročno, nego sljedećih tjedana..
Čuj ovisi, baš gledam grafove nekih prijašnjih podcijenjenih dionica, ako je dobra dionica može rasti i po nekoliko mjeseci sa određenim korekcijama, sve ovisi. Kaj bi rekli naši stari: bumo videli!
da, meni se po mnogočemu čini da će uslijediti određeni pad, naravno tek kad se ukrcaju veći igrači koji skupljaju tek sada, nakon što je informacija o planiranjom otpisu dugova pretvaranjem u vlasnički odjel poprimila i službenu potvdu… Nakon njihovog skupljanja, a do objavljivanja sljedeće konkretne vijesti iz vlade, moglo bi po svemu sudeći doći do određenog pada. Pitanje je samo koliko planiraju kupiti veći igrači koji sad ulaze unutra?!? Do kad će trajati njihova kupnja? Nakon njihovog “shoppinga” svakako mislim da će doći do određenog pada
Dok veliki kupuju cijena će rasti. Naravno ključno je pitanje do kad će oni kupovati. Osobno mislim da se ovo može prepoznati (naravno ne sa 100%-om sigurnošću) po volumenu trgovanja, otvaranju itd.
Obično svakodnevno cijena malo padne zbog puštanja da se dionice naslažu na prodaji. Tada zbog nestrpljivosti malih igrača i bojazni da će zarada pobjeć ovi izlaze i time ruše cijenu. Međutim drugi dan opet po starom svi navale na kupnju. I tako iz dana u dan…
… za sada nitko ako ne skupe 75%, u sto sumnjam.
Ako nije sigurno da će odluka proći na skupštini, zašto povlašteni prodaju dionice sada, a ne tek nakon odluke?
Da li je moguće da grad Karlovac i županija prodaju svoje udjele u KABI, a da nisu sigurni da li će kasnije moći kupovati druge dionice po povoljnijim uvjetima?
Pozdrav
Pozdrav “sriceku” sa novih 1.000 komada DIOK-R-A[smiley2]
Da li je moguće da grad Karlovac i županija prodaju svoje udjele u KABI, a da nisu sigurni da li će kasnije moći kupovati druge dionice po povoljnijim uvjetima?
Pozdrav
Mozda su sigurni, jer imaju > 75%
Skupština KABE je u utorak, pa ćemo znati više. Čini mi se da je 300 još uvijek riski cijena. Ja ću čekati, pa što bude. Nadam se da neće biti nova Petra.
pod rubrikom “što smo danas tržili” piše da je dokupio još puno PTKM danas?!?
Pa nije to puno 1300 kom ,da sam došao do još novaca kupio bih još 3000,pa ljudi moji na PTKM se ne može pasti!!![smiley2]