38.000 kn je relativno lako skupiti, …. puno njih neće uzimati nepovlaštene …. i da uzmeš koji paketić i na članove obitelji,sa povoljnim kreditićem nema potrebe za rasprodajom portfelja…..
Ja sam sredstva osigurao jos krajem srpnja.
Neki uzimaju i po 10 paketa, neki bulazne o 20 paketa, a kad je bio IPO ine covjek se pojavio u banci sa skoro 200 punomoci (valjda je skupio cijeli staracki dom u 4 autobusa i odveo ih kod javnog biljeznika) tako da se bojim da cemo ipak jos jednom posteno zaroniti prije kraja korekcije…
tenkista:
”
Za mene je već sad potop pogotovo ovo na HPDG. Ne mogu vjerovati da netko zbog HT-a trži dionice u pola cijene. A još mu se nezna ni cijena. Treba napomenuti da je HPDG jedan od rijetkih hotela koji ne posluju s gubitkom a da ne pričamo o perspektivama i nekretninama.
”
pa vidiš koji je to promet !
zanemarivo, hpdg će rasti, samo treba malo čekati…
a u t-ht sa kreditićem….
Ja već davno imam spremljene novce za HT iako sam ih malo potrošio zbog jeftinih dionica. Još sam kupovao a ne prodavao. A poklopilo mi se s tim da se cijena ht-a neće znati pa ću uzeti napola manje od planiranog.[smiley2]
Ne prestaju sa obveznicama… 250 milja danas.
510,00 77 15:52:52
510,00 48 15:52:52
510,00 40 15:52:52
509,99 315 15:52:52
509,98 132 15:52:52
509,97 20 15:52:52
508,99 20 15:52:52
Dečki skužili JDPL
Ne prestaju sa obveznicama… 250 milja danas.
Valjda moraju negdje potrpat prije kraja mjeseca.
Stravično čišćenje na HDEL – u u zadnjh 5 minuta………
Nakon objave vijesti o T-HT dionice naglo počele rasti. Ne dajte se prevariti da kasnije ne bi bilo suza. Logika govori drugačije, a ona je da bi cijene trebale pasti ili stagnirati, barem dok IPO ne prođe. I baš u zadnjoj minuti se kupuju dionice, zamislite.
Što se HDEL-a tiče, ako je Luki kupio koliko je rekao, dovoljno je da njih par pred kraj radnog dana pokupe prodaju i na taj način umjetno stvore sliku o tobože potrebi kupovati dionice jednu minutu prije kraja trgovanja.
Ma vi ste tako smiješni!
Nakon objave vijesti o T-HT dionice naglo počele rasti. Ne dajte se prevariti da kasnije ne bi bilo suza. Logika govori drugačije, a ona je da bi cijene trebale pasti ili stagnirati, barem dok IPO ne prođe. I baš u zadnjoj minuti se kupuju dionice, zamislite. Što se HDEL-a tiče, ako je Luki kupio koliko je rekao, dovoljno je da njih par pred kraj radnog dana pokupe prodaju i na taj način umjetno stvore sliku o tobože potrebi kupovati dionice jednu minutu prije kraja trgovanja.
Što se HDEL-a tiče, ako je Luki kupio koliko je rekao, dovoljno je da njih par pred kraj radnog dana pokupe prodaju i na taj način umjetno stvore sliku o tobože potrebi kupovati dionice jednu minutu prije kraja trgovanja.
Ja mislim Tihomire da je što se tebe tiče vrag uzeo šalu, i da je krajnje vrijeme da posjetiš psihijatra….
Jučer je na HDEL – netko u jednoj transakciji počistio sve do 1 610 kn …...cca….4 milijuna kuna prometa u jednoj transakciji…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!