Koliko ja vidim sve raste..
Čisti odbijanac na jadnom da ne može biti jadnijem prometu
Fino se počistio ovaj TOZ, jedino što ja nisam završio sa planiranom kupnjom..morat ću platiti više sutra?[smiley6]
Zašto sutra, već sada imate po 645 kuna tih nekoliko komada, a ako zemljište toliko vrijedi zapravo ta cijena je vrlo povoljna za ulaz, osim ako tu ne izlazite i ne čekate, tak mi se čini.
plavi: ” Fino se počistio ovaj TOZ, jedino što ja nisam završio sa planiranom kupnjom..morat ću platiti više sutra?[smiley6]” Zašto sutra, već sada imate po 645 kuna tih nekoliko komada, a ako zemljište toliko vrijedi zapravo ta cijena je vrlo povoljna za ulaz, osim ako tu ne izlazite i ne čekate, tak mi se čini.
Zahvaljujem što pratite moja ulaganja, praktički na svakoj mojoj dionici se pojavljujete s vremena na vrijeme.
Ali kao i uvijek prije, opet ste u – krivu.
zna li ko kako će se alocirati dionice HT-a (ne omjer institu./građanstvo) već unutar građanstva, čujem nešto da bi moglo ići proporcionalno, a ne maksimalno kao kod Magme?
266,71 1 15:58:05
PTKM
Zasad nepoznata režija.
Dokle god se ovakve stvari događaju, moj optimizam u vezi buduće cijene PTKM postaje sve veći
+ 0,92 % Crobex!
I sto da sad covjek kaze na to? Sad crobex plese, niti da mi pokupi naloge na kupnji, niti na prodaji. Katastrofa. [smiley1]
+ 0,92 % Crobex!
Može i promet?
Analitičar Hypo banke Hrvoje Stojić u svojim analizama ističe kako se i dalje isplati kupovati i ulagati u dionice na Zagrebačkoj burzi, posebno u dionice tvrtki koje pokazuju dobre poslovne rezultate.
UF STO JE PAMETAN!!!
sorry, htio sam pitati za Atlantic, a ne HT
Koliko se sjećam 75/25 u korist inst.