Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evogaopet, zanima me baš onako iskreno zašto to ne napišete pod prethodnim nickom?

nema mi druge nego se zae..ti

Ode nešto PBZ-a i po 145 !!! [smiley8][smiley8]

ovo već postaje stvarno interesantno! [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Ovakvu utrku kao danas na INDG ( + 12,72% ) i PBZ ( +10,38% ) već dugo nisam gledao. Howgh

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

evogaopet, zanima me baš onako iskreno zašto to ne napišete pod prethodnim nickom?

Pa ne znam točno što bi trebao odgovoriti na ovo… ako mislite na neki nick na ovom forumu, ovo mi je prvi nick na poslovnom a nadam se i jedini (tj, zadnji)….

A ako je ovo sala upucena na nick “evogaopet” onda prihvacam… 🙂 nick je jednostavno takav , ne znaci da sam bio prije ovdje pa da sam sada zbog nekog razloga želio novim nickom najaviti da me evo opet… [smiley2]

Pozdrav.

Ovo na Petri postaje sve interesantnije…uz ovakva očekivanja, očekuje nas još barem jedna runda [smiley2]

Daj šapni onda koje su to možda podcijenjene. Pomoći ćeš sebi i drugima. Ja više nemam ideju[smiley10]

Pa LRH je podcijenjena. Obično su turisti na 2-3 booka, dok je LRH na 1.2 booka uz 99% da će biti preuzeta od nekog stranog lanca na kraju priče. Jedino moraš biti strpljiv a ne znam jesi li investitor tog tipa ili daytrader. Ako imaš strpljenja, ne možeš pogriješiti sa Liburnijom. Unutra su osim toga svi najjači fondovi iz HR i SLO + velik broj vrhunskih igrača. Prosudi sam. Činjenica je da je puno jeftinija od ostalih turističkih dionica a zauzima cca 25% ukupnog kapaciteta Kvarnera, i druga je kuća u RH po broju hotela odmah iza lagune.

netko pocisitio prodajo na BRST

Ništa od jeftinog dokupa na KABI, sve se po asku lupa,,[smiley4].Ko je jamio , jamio je.

Jedna stvar mi nije jasna. PTKM ode gore, a SLPF koji je ima u portfelju sporo to prati.
Kada gledate koje su dionice porasle (SLMK, ZDNK ?) porast slavonca je neznatan,
ima li nešto što sam propustio?

Jedna stvar mi nije jasna. PTKM ode gore, a SLPF koji je ima u portfelju sporo to prati. Kada gledate koje su dionice porasle (SLMK, ZDNK ?) porast slavonca je neznatan, ima li nešto što sam propustio?

Nemoj se opterećivati, tako ti je to sa slavoncem, moraš biti jako strpljiv, ali jako.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Jedna stvar mi nije jasna. PTKM ode gore, a SLPF koji je ima u portfelju sporo to prati. Kada gledate koje su dionice porasle (SLMK, ZDNK ?) porast slavonca je neznatan, ima li nešto što sam propustio?

Ima, cijena ZIF-ova ne ovisi samo o promijeni cijena dionica koje imaju u portfelju.
Više o tome imate na temi KORF, na prvoj stranici vam je jedan moj post i post još jednog kolege.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ima li neko možda kakav komentar na neobično velik promet danas na ZVCV??

Promet je danas nešto više od 1000 komada, a cijena je na najvišoj razini u zadnjih nekoliko mjeseci… Za one koji nisu pratili ovu dionicu, inače se trguje u manje od stotinjak komada dnjevno u prosjeku….

New Report

Close