SLK:
”
ivek123:
”
Isprika ako ste stekli utisak da sam vas “opleo” u postu ali fakat nisam imao nikakve negativisticke namjere. [smiley13]
”
Ma sve pet, no frx, rekao sam ti. Uvijek smo bili dobri. [smiley11]
”
Mislim ipak da bi kolega ivek morao platit kaznu, recimo mora jedno dionicu IGH prodat po bid-u odmah ujutro.
A za te novce skinut INDG sa ask-a.
I da hocu nemrem! Brokeri mi down…. [smiley13][smiley13]
VAŽNO : pad trgovinskog sustava
28.08.2007
Zbog tehničkih problema u komunikaciji sa trgovinskim sustavom Zagrebačke burze nismo u mogučnosti primati naloge na vrijednosnice koje kotiraju na trgovinskom sustavu Most.
Sve ostale naloge možete zadavati telefonskim putem na telefone : 01 4877 638, 01 4877 639
Sve dionice koje ja pratim se lupaju po asku osim moje uzdanice Kabe. No, trenutno se iskrcao neki jadnik koji ih je najvjerojatnije platio po 400 kn a sad će uću u Ht. Sigurno nepametan potez.[smiley3]
burza je danas teška propast.
pola brokerskih kuća uopće se ne može probiti do ZSE[smiley3]
Što ti vrijedi i da možeš? Jedini koji vrijedi je ULPL, sve ostalo u teškoj depresiji
netko je svejedno stigao prodati jeftino na eig.. chico ti si pisao nesto o eig-u international na drugom forumu.. ako mi mozes reci nesto vise na prvt, bio bih ti zahvalan..
Ah što reči na ULPL još 245 komada na bidu po 4 000.
Tak je kak je.[smiley2]
Ah što reči na ULPL još 245 komada na bidu po 4 000. Tak je kak je.[smiley2]
Trenutno stanje na ULPL :
Kupnje od 3800 – 872 komada
Prodaje do 4200 – 304 komada
Treba reči da je na 3 900 bio fondovski nalog od 1000 komada na kupnji, dakle netko danas želi kupiti minimalno 3,9 milje na ovim razinama.
Dajte ljudi saberite se. Atln se tržilo po 280kn a sad prodajete po 115 kn. Nije čudo da većina ljudi na burzi gubi.