Netko počistio IPKK za cca 470.000 kuna…bravo majstore…[smiley2][smiley2][smiley2]
Možda ste u pravu ,ali na onima koje ja pratim je naglo okrenulo,ADRS,JDPL,HDEL,INA,IGH .. A i crobex se popravio cca0,50%.
krenulo je, samo prema dolje[smiley8]
Cijela kupnja na našoj blue chip perjanici:
503,00 20
480,00 200
[smiley2]
Netko počistio IPKK za cca 470.000 kuna…bravo majstore…[smiley2][smiley2][smiley2]
Samo se trebao staviti na kupnju i pricekati.[smiley8]
Žitnjak u donjoj blokadi. Koja ga ono dionica inače prati?
Nije lijepo rugati se (tuđoj) nesreći [smiley10]
Što se mene tiče, nije mi stalo da svi budemo siromašni, nego da se svi obogatimo [smiley2]
503,00 20
480,00 200
Neka još malo. Uskoro će se isplatiti ući.
Conan O’B:
”
503,00 20
480,00 200
”
Neka još malo. Uskoro će se isplatiti ući.
To pričate o Adrisu? Kaj se dogodilo?
tenkista:
”
Žitnjak u donjoj blokadi. Koja ga ono dionica inače prati?
”
Nije lijepo rugati se (tuđoj) nesreći [smiley10]
Što se mene tiče, nije mi stalo da svi budemo siromašni, nego da se svi obogatimo [smiley2]
Zašto bi to bila nesreća. A Croru se stalno rugate a jedini ne pada.
Sto posto da su se mali uplašili i sad prodaju. Znam to iz vlastitog iskustva. No sad sam bezbrižan i samo dokupljujem. Kaže Buffet da dok su drugi u strahu i prodaju ti budi hrabar i kupuj. Nisam valjda bezveze dao novac za knjigu. Ipak vjerujem da tih malih nema više puno i da je danas stvarno kraj padu.
Sto posto da su se mali uplašili i sad prodaju. Znam to iz vlastitog iskustva. No sad sam bezbrižan i samo dokupljujem. Kaže Buffet da dok su drugi u strahu i prodaju ti budi hrabar i kupuj. Nisam valjda bezveze dao novac za knjigu. Ipak vjerujem da tih malih nema više puno i da je danas stvarno kraj padu.