E, kad se sjetim da sam imo 600 dionica kupljenih na 130, kn, a prodanih na 141,78 kn, zbog izvješća koje mi se nije svidjelo…[smiley3]
Ali , što ćeš ni prvi ni zadnji put…
Ja bih rekao da je cijela ova birtija izvan kontrole.
Ucinilo mi se da sam vidio konobara s racunom da dolazi, no mozda je to bila samo halucinacija.[smiley16]
Bljedoliki je čitao previše komentara zlih jezika. To ga je koštalo dolara, hi, hi, hi[smiley1]
moja procjena je bila da fondovi još neće ulaziti te da će cijena se korigirati na neko vrijeme…
pošto je očito da su fondovi krenuli PTKM raste (slična stvar kao i sa Beljem) ali da nisu situacija bi bila drugačija – to ne može nitko znati osim onih usko povezanih sa tim fondovima, a pošto ja to nisam…
sada kada dobijem margin ulazim i ja ponovo [smiley2]
Ja bih rekao da je cijela ova birtija izvan kontrole.
Ucinilo mi se da sam vidio konobara s racunom da dolazi, no mozda je to bila samo halucinacija.[smiley16]
Slušaj ti bljedoliki, samo Nathan49 smije bacati takve zlobne komentare. Osim ako ti nisi Nathanova nova skwo?? Onda imaš pravo. Hi, hi ,hi
Slušaj ti bljedoliki, samo Nathan49 smije bacati takve zlobne komentare. Osim ako ti nisi Nathanova nova skwo?? Onda imaš pravo. Hi, hi ,hi
najveci pesimist ovog foruma jos ne vidi ni konobara a kamoli racun…. iz istog razloga DIONICE-R-A 100%, CASH-R-A 0% [smiley2][smiley2]
Woč aut bljedoliki da ti ne ispadne ta žičica iz tog jajeta. Bićeš sav u novoj dionici SHHT-R-A. Hi, hi, hi
Reklo bi jedno pleme iza Grizlijeve gore – DREK-R-A.
Toga se ja i bojim, kolega Nathane.
Kad najveći pesimist postane optimističan, dolazi konobar.[smiley11]
Pih nema šanse da je bljedoliki Nathan u dionicama. Meni je Veliki Manitu šapnuo – NathanTheWarrior je u zlatnoj prašini. Hi, hi, hi[smiley1]
E, kad se sjetim da sam imo 600 dionica kupljenih na 130, kn, a prodanih na 141,78 kn, zbog izvješća koje mi se nije svidjelo…[smiley3]
Ali , što ćeš ni prvi ni zadnji put…
Eh kolega Flyer, kod mene ista prica, jedino broj komada manji, a cijene skoro identicne.
A slicno sam napravio i sa SNHO, kad se pocelo pricati o smanjenju temeljnog kapitala, zaradio 10%, a propustio 50. [smiley5]
No na nekim dionicama se u meduvremenu i zaradilo, pa u prosjeku sve 5 [smiley1]