Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Njegova prednost je…ako već govorimo o njemu…što razgovara i pita za savjete ljude pametnije od sebe…
….i strpljiv je do bola…
[smiley2][smiley2]
Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!
Marti Histerija..
Nije niti čudo, bio bi i ja da sam u takvim dionicama.[smiley2]
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
Asko,
Njegova prednost je…ako već govorimo o njemu…što razgovara i pita za savjete ljude pametnije od sebe… ….i strpljiv je do bola… [smiley2][smiley2]
MARTI, Ili zato sto ima onog neandertalca s iskonskim osjetilima potrebnim za nasu burzu
DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE
Asko,
….i strpljiv je do bola…
[smiley2][smiley2]
Za Hrvatsku ulagačku antologiju.
Isto kao i poštovani kolega mreich. Vratio se iz DU, i odmah se trguje sa IPKO. Oni sa kupnje se svi poznaju.
NHF, Marijane.
No respect
SLK,
Asko: ” ….i strpljiv je do bola… [smiley2][smiley2] ” Za Hrvatsku ulagačku antologiju. Isto kao i poštovani kolega mreich. Vratio se iz DU, i odmah se trguje sa IPKO. Oni sa kupnje se svi poznaju. NHF, Marijane.
Njegov legendarni post na temi INGR 06.11.2006.:
Šteta što nije više povoljno za kupiti obzirom na već odrađeni porast cijene.
Tada je cijena bila 6 700 kuna.
NHF također
[smiley2]
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
Izlgeda da si je INA nasla support na cca 2600…
"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."
Cestitke heroju, koji je lupio po kupnji sa 18 kom, timing mu je pravi, svaka cast…[smiley1]
Na LEDO sam mislio..
Ali nisam ja nikakav MM , na Ingri, samo sam često na kupnji istina bog.
MM je samo jedan, i pred odlaskom u mirovinu je.[smiley1][smiley2]
u vjecna investicijska lovista?
https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/
optimist: ” Cestitke heroju, koji je lupio po kupnji sa 18 kom, timing mu je pravi, svaka cast…[smiley1] ” Na LEDO sam mislio..
Ja odmah pobjego vidjet jel možda na INGR hehe.[smiley2]
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]