plavi: ” Ali Europa nema IPO HT-a pred sobom.. ” Malo sam pricao sa svojom ekipom. Dobar dio njih se vecim dijelom sprema u cash ali ne zbog IPO-a nego zbog izbora. IPO ima svoje zasluge ali duboko vjerujem da je ovo izazvano pojavljivanjem Jurcica na raznim portalima, novinama i TV. Izbori su sve blize, tenzije rastu a ishod je neizvjestan. Tu se vise ne radi o drhtavim rucicama na par mjeseci nego na periodu od 4 godine koji bi mogao biti jako ruzan ako crveni kmeri sjednu na vlast. Ulagaci jednostavno smanjuju izlozenost sto je po meni i normalno.
Nisam simpatizer nijedne političke opcije, ali sam kao ulagač, naravno, uvijek skloniji onoj koja je una stranimojih interesa, naravno, ….no….
….kolega, nisu to nikakvi crvrni kmeri, niti su ovi drugi poduzetnici sa uglednim recenzijama, naprotiv….
Po mome skromnome mišljenju , pred izbore dobro je biti jednim dijelom u cashu, da uhvatiš nešto pred same izbore i onda još eventualno poslije njih ako SDP kao dobije….. a nakon toga sve će se normalizirati kao da izbora nije ni bilo…
Pa…kolega plavi je market maker na Ingri…[smiley2][smiley2]
Ne bih se složio, ne stavljam ja milione na kupnju i prodaju.
Ali jednom bih mogao ispričati priču oko rasta recimo VART sa 140 na 240.
[smiley2]
Asko:
”
Pa…kolega plavi je market maker na Ingri…[smiley2][smiley2]”
Ne bih se složio, ne stavljam ja milione na kupnju i prodaju.
Ali jednom bih mogao ispričati priču oko rasta recimo VART sa 140 na 240.
[smiley2]
Ne trebaju ti milioni kuna za naše tržište…[smiley2]
” Ne trebaju ti milioni kuna za naše tržište…[smiley2]
Tocno tako….
Ali nisam ja nikakav MM , na Ingri, samo sam često na kupnji istina bog.
MM je samo jedan, i pred odlaskom u mirovinu je.[smiley1][smiley2]
Ali nisam ja nikakav MM , na Ingri, samo sam često na kupnji istina bog. MM je samo jedan, i pred odlaskom u mirovinu je.[smiley1][smiley2]
Šta će sve rasprodat???
Ali nisam ja nikakav MM , na Ingri, samo sam često na kupnji istina bog.
MM je samo jedan, i pred odlaskom u mirovinu je.[smiley1][smiley2]
Mitar Mirić?…[smiley2]
Mitar Mirić?…[smiley2]
[/quote]
dobraaa
Milivoj Misterija
Hrvatska Histerija….za neke…[smiley2][smiley2][smiley2]
Milivoj Misterija
Marti?