Projekt GMOa je krenuo sredinom prošlog stoljeća sa prvenstvenim ciljem da se kroz hranu kontrolira rast stanovništva u siromašnim zemljama. Glavni sponzori projekta su bili Rockefelleri. S vremenom su projekt preuzele multinacionalne kompanije (Monsanto kao najveći) i počeli koristiti GMO da dovedu siromašne seljake, pa i cijele države (Argentina, Indonezija) u zavisan položaj.
LKRI Fenomen. Takvu knjigu bi trebalo napisati, koja pobija sve teze o klasičnim i modernim principima investiranja
Ne radi se o nikakvom fenomenu nego o kršenju osnovnih računovodstvenih principa kao i neizvršavanja obavete transparentnosti prema dioničarima
Sjecam se kada je LURA rasla preko 1200 dok su svi padali, [smiley11]
Ajde, možemo mi i dublje ja mislim, ovo je kao na prvenstvu ronjenja na dah, tko dublje , hehe.
I dulje izdrži naravno..[smiley2]
Samo sad treba pogoditi kad uhvatiti val……………………………………[smiley2]
Ne val kolega, nego treba na vrijeme krenuti prema vrhu po zrak.[smiley2]
Nema druge nego “Ronjaj brate”-rekli bi naši susjedi
Projekt GMOa je krenuo sredinom prošlog stoljeća sa prvenstvenim ciljem da se kroz hranu kontrolira rast stanovništva u siromašnim zemljama. Glavni sponzori projekta su bili Rockefelleri. S vremenom su projekt preuzele multinacionalne kompanije (Monsanto kao najveći) i počeli koristiti GMO da dovedu siromašne seljake, pa i cijele države (Argentina, Indonezija) u zavisan položaj.
vidim kolega, da ste procitali sjeme obmane
[smiley2]
ako je nesto drugo, volio bih preporuku
Braća Srbi + 2,65%![smiley5]
Kad se kod nas krene( a moglo bi danas popodne) , ode Crobex + 5 i 200 mil kuna prometa. Kao i svaki puta dosad prodavači će plakati. No, ove dionice koje ja čekam prodajte, nevaljaju ništa. [smiley2]