Moje misljenje je minorno, ali stvarno nije mi jasan pad KABA. Ili se dogadja nesto inside, ili je tu netko lud. Polugodisnje izvjesce, po meni, izgleda sasvim dobro, a vrijednost drasticno pada. [smiley8]
Danas je bilo dno IMHO, pa bi sutra trebala bit promjena trenda..ako ne, čekam je ja spremno..Al ne veruje, da će više ispod 300.[smiley2]
gtomislav: ” Nekako mi se turisti cine izvan fokusa?a vama? ” Cijene previsoke a problemima oko prodaje i/ili preuzimanja nigdje kraja
slažem se s ovim da su te dionice uglavnom, gotovo sve vrlo precijenjene. Osim toga, teško je uzdati se u firme koje posluju samo 2-3 mjeseca godišnje, pa da će od toga ostvariti neki značajan napredak u cjelokupnom poslovanju (profitu). Trebalo bi značajno izmjeniti cjelokupnu turističku ponudu, produžiti sezonu barem na 5-6 mjeseci ili nešto sl. da bi se opravdale neke cijene turističkih dionica. Ionako ih uglavnom visoko drži vrijedno zemljište…
pozdrav svima!!!!![smiley2] Šta mislite o HZVG? Da li se isplati kupiti KABA? pozdrav[smiley8]
KABA se isplati !!!
rozita:
”
pozdrav svima!!!!![smiley2] Šta mislite o HZVG? Da li se isplati kupiti KABA? pozdrav[smiley8]
”
KABA se isplati !!!
Više nego isplati,,,[smiley2]
TNSA all time high[smiley9][smiley9]
Pomak na PIVK, bas me zanima koji ce nam gost doci u prvih 10 😉
A mozda i netko podebljava…he he [smiley2]
Majko mila milijunski prometi na zse i vse a nije još niti 11!? Što se događa?[smiley9]
Gledam PBZ i INDG i ne vjerujem. Biće to mrtva trka ta dva mustanga do samog kraja.
Jedan +5,77%, drugi +4,14%. A bio sam siguran u pobjedu? Howgh
Crveni prijatelju, oprostite nisam slušao na satu pa me zanima kada je definiran taj kraj?
Tako da znam navijati…
Kad lišće otpadne i samo borovi budu zimizeleni, snijeg zavije Badlands, vukovi počnu pjevati svoju usamljeničku pjesmu. Tada ću nazvati bljedolikog Plavog na obracun kod Jaruna. Howgh