Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moje misljenje je minorno, ali stvarno nije mi jasan pad KABA. Ili se dogadja nesto inside, ili je tu netko lud. Polugodisnje izvjesce, po meni, izgleda sasvim dobro, a vrijednost drasticno pada. [smiley8]

Danas je bilo dno IMHO, pa bi sutra trebala bit promjena trenda..ako ne, čekam je ja spremno..Al ne veruje, da će više ispod 300.[smiley2]

pozdrav svima!!!!![smiley2]
Šta mislite o HZVG?
Da li se isplati kupiti KABA?
pozdrav[smiley8]

gtomislav: ” Nekako mi se turisti cine izvan fokusa?a vama? ” Cijene previsoke a problemima oko prodaje i/ili preuzimanja nigdje kraja

slažem se s ovim da su te dionice uglavnom, gotovo sve vrlo precijenjene. Osim toga, teško je uzdati se u firme koje posluju samo 2-3 mjeseca godišnje, pa da će od toga ostvariti neki značajan napredak u cjelokupnom poslovanju (profitu). Trebalo bi značajno izmjeniti cjelokupnu turističku ponudu, produžiti sezonu barem na 5-6 mjeseci ili nešto sl. da bi se opravdale neke cijene turističkih dionica. Ionako ih uglavnom visoko drži vrijedno zemljište…

pozdrav svima!!!!![smiley2] Šta mislite o HZVG? Da li se isplati kupiti KABA? pozdrav[smiley8]

KABA se isplati !!!

rozita:

pozdrav svima!!!!![smiley2] Šta mislite o HZVG? Da li se isplati kupiti KABA? pozdrav[smiley8]

KABA se isplati !!!

Više nego isplati,,,[smiley2]

TNSA all time high[smiley9][smiley9]

[center][i]Nekoć sam ganjao Pticu trkačicu, sada ganjam samo lovu[/i][/center]

Pomak na PIVK, bas me zanima koji ce nam gost doci u prvih 10 😉
A mozda i netko podebljava…he he [smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Majko mila milijunski prometi na zse i vse a nije još niti 11!? Što se događa?[smiley9]

[center][i]Nekoć sam ganjao Pticu trkačicu, sada ganjam samo lovu[/i][/center]

Gledam PBZ i INDG i ne vjerujem. Biće to mrtva trka ta dva mustanga do samog kraja.
Jedan +5,77%, drugi +4,14%. A bio sam siguran u pobjedu? Howgh

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Crveni prijatelju, oprostite nisam slušao na satu pa me zanima kada je definiran taj kraj?

Tako da znam navijati…

nema mi druge nego se zae..ti

Kad lišće otpadne i samo borovi budu zimizeleni, snijeg zavije Badlands, vukovi počnu pjevati svoju usamljeničku pjesmu. Tada ću nazvati bljedolikog Plavog na obracun kod Jaruna. Howgh

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Petrokemija je izvan kontrole!![smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

New Report

Close