plavi: ” Kad bi samo INGR sada pala, bilo bi to lijepo. Kud to netko čisti po asku, o ovakva vremena??[smiley7] ” Kolega, [color=blue]PBZ[/color]
Nikakav PBZ, vidite da tone, kad bi još samo malo..
[smiley2]
čitav svijet ide gore, a mi jedini kontra. treba nas iz hrđave puške ukantat. šta bi bilo da nas ima 200 miliona.
Niti smo rasli,nit padamo zbog svijeta,to se najbolje vidjelo u petak. Što više padnemo prije HT-a,bolje ćemo rasti poslije HT-a
čitav svijet ide gore, a mi jedini kontra. treba nas iz hrđave puške ukantat. šta bi bilo da nas ima 200 miliona.
Objavljen je datum upisa dionica HTa pa si ljude misle.. bolje da prodam danas nego za tjedan dva jer ce tada i drugi prodavati za HT 🙂
Mi imamo HT, pa smo kontra [smiley1]
mika: ” čitav svijet ide gore, a mi jedini kontra. treba nas iz hrđave puške ukantat. šta bi bilo da nas ima 200 miliona. ” Objavljen je datum upisa dionica HTa pa si ljude misle.. bolje da prodam danas nego za tjedan dva jer ce tada i drugi prodavati za HT 🙂 Mi imamo HT, pa smo kontra [smiley1]
ko da je HT problem. To Kerum kupi sve sam.
A što se tiče T-HT-a pa kako dođe tako i prođe, šta je to 1 mj. u investiranju i pričekati povratak pa i opravdani porast, osim ako ne želimo malo trejdati.
21milja na INI u 2 sata trgovanja danas će se volumen bitno poraviti ,sigurno mali kupuju[smiley2]
Proglašavam korekciju povodom IPO-a HT-a svečano otvorenom
Gdje će biti stol sa kolačima?[smiley2]
A kao slag dodaj i Cacicevo podilazenje Jurcicevim idealima:
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=562a5701-b285-4582-bd8f-06254eb1504f
Situacija je puno gora nego se prvobitno pretpostavljalo – IMHO. [smiley13][smiley13]
Ja više ne znam kad je zbog čega korekcija, samo znam da je Crobex u korekciji više od tri mjeseca, a znamo da će stanje i potrajati.
Evo malo Crobexa. Kako stvari stoje, sutra će izgledati još gore.
Do desetog mjeseca nema vise sunca.