Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gledajući grafove sa To one danas bi trebalo kupiti DDJH .

Danas na Saponiji promet 188.820,00 kn ( 275 komada ), prosjecna cijena 686,62 kn. Zadnja cijena 690,00 kn.
Lijepi rast.

PS: pozdrav dionicarima SAPN ma gdje bili.

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

Tko pravi cirkus sa KTKS-R-A?[smiley7]

No respect

Kako je to lijepo, bas volim okrugle brojeve
PTKM na 200
SNHO na 200
jos samo fali Djuro.
i jos kad bi LVCV na 500 da se lakse pamti.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

TNSA testira 5000

[center][i]Nekoć sam ganjao Pticu trkačicu, sada ganjam samo lovu[/i][/center]

Nekako mi se turisti cine izvan fokusa?a vama?

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Danas na Saponiji promet 188.820,00 kn ( 275 komada ), prosjecna cijena 686,62 kn. Zadnja cijena 690,00 kn.
Lijepi rast.

PS: pozdrav dionicarima SAPN ma gdje bili.

Fino je netko stisnuo. Očito netko ima inside-informacije o nečemu. Samo o čemu?[smiley1]
Jučer i danas ukupno cca 1.100.000 kuna prometa – nikako da zaboravim podsmjehe kad je bila 200 – 300 kuna. Nedavno sam pisao o tome kako će eksplodirati i evo – dogodilo se.

Cijene previsoke a problemima oko prodaje i/ili preuzimanja nigdje kraja

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

gtomislav:

Cijene previsoke a problemima oko prodaje i/ili preuzimanja nigdje kraja

Pa sad kako koje? Meni se cini da ima i podcijenjenih. Pogotovo sto trziste nezaustavljivo raste a turisti tapkaju na mjestu. Ja uskoro ocekujem pozitivne pomake i na tom planu.

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Vjerujem da će se pokrenuti nakon izvješća za 3Q

Daj šapni onda koje su to možda podcijenjene. Pomoći ćeš sebi i drugima. Ja više nemam ideju[smiley10]

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Moje misljenje je minorno, ali stvarno nije mi jasan pad KABA. Ili se dogadja nesto inside, ili je tu netko lud. Polugodisnje izvjesce, po meni, izgleda sasvim dobro, a vrijednost drasticno pada. [smiley8]

No respect

New Report

Close