Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na prodaji 41.067 dionica, na kupnji 16.341[smiley2]

Ma ne , na PTKM? , pa neki dan je bilo obrnuto.
Male igre velikih igrača čini mi se.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

pa to je vrlo normalno…

mnogi bi htjeli prodati sve do 2xx
a mnogi više ne bi htjeli sada trenutno kupovati za više od 17x te se nadaju manjem spuštanju…

kada bi cijena pala na recimo 15x (što je i moguće i nemoguće) omjer bi se brzo okrenuo

nema mi druge nego se zae..ti

Dejavue: ” Na prodaji 41.067 dionica, na kupnji 16.341[smiley2] ” Ma ne , na PTKM? , pa neki dan je bilo obrnuto. Male igre velikih igrača čini mi se.

A što ti je to 41k dionica, 7m kn. Nista za neki fond. Pošto je prodaja visoko čini mi se da se malo mijenja strategija kupnje.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Slazem se da nije nista, narocito ako postoji (a postoji) odluka o kupnji, a ne prodaji iste

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Na Badelu svaki dan ista igra…dizanje cijene da se nakupi kolicina, a onda ciscenje i povlacenje kupnje…
I tako svaki dan 🙂

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

a nije ne, samo danas ovaj tjedan…

nema mi druge nego se zae..ti

Slazem se da nije nista, narocito ako postoji (a postoji) odluka o kupnji, a ne prodaji iste

Da je suprotno cijena ne bi bila na 180 nego na 130 kn.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Treba samo pogledati koliki je promet ostvaren na razinama iznad 180kn zadnja 2-3 dana, svi ti koji su kupili sigurno ne misle odmah i prodati po tim cijenama.

plavi: ” Dejavue: ” Na prodaji 41.067 dionica, na kupnji 16.341[smiley2] ” Ma ne , na PTKM? , pa neki dan je bilo obrnuto. Male igre velikih igrača čini mi se. ” A što ti je to 41k dionica, 7m kn. Nista za neki fond. Pošto je prodaja visoko čini mi se da se malo mijenja strategija kupnje.

Ma slažem se ja kolega sa Vama, isto tako bi mogli reći da 16.341 dionica predstavlja još manje za neki fond ako odlući lupiti po bidu.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kakvo je to ponašanje staviti se na kupnju na PBZ-u na 1000,50 kn ?

Kakvo je to ponašanje staviti se na kupnju na PBZ-u na 1000,50 kn ?

Kolega , rekao mi je moj broker da se ne smije znati tko kupuje a tko prodaje.
Tako da iako možda jesam , a možda i nisam , tu negdje , ali jesam bio, ili možda još jesam na 980, suzdržat ću se od komentara.

Uostalom koliko se to kupuje na 1000,50?
[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Bilo je 11 komada, ali se sada maknuo.

New Report

Close