Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo da o tome stizu dobre vijesti…evo, gledam netko poklopio ZTNJ do 450…[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

eeeee…. ZTNJ je voda ispod mosta, bojim se ja, bilo je ono prije mjesec dobra prilika, kad se njamalo po 300, a sad… hmmm, ne znam… ne znam… oće li to još gore il će se kretat oko 450… šta misliš?

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Dva H naloga na Đuri na kupnji… Daleko je to od kraja…[smiley2]

eeeee…. ZTNJ je voda ispod mosta, bojim se ja, bilo je ono prije mjesec dobra prilika, kad se njamalo po 300, a sad… hmmm, ne znam… ne znam… oće li to još gore il će se kretat oko 450… šta misliš?

Ici ce gore, sjecas li se ciscenja do 499,99[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

A sto se tice INDG, nisam ja tu…vise volim daytrade sa amaterima nego weektrade sa proficima[smiley11]

sjećam sjećam… kolko se ono nagađalo kao realna cijena 700-800? jel neko pronašao neka izvjšća il’ smo tu još uvijek u zoni sumraka

Mislim da ni ti ni ja necemo to znati na vrijeme [smiley2]

a možda nam neko došapne [smiley11] alo narode jel ima koji šaptač ovdje, a da se kreće u visokim krugovima [smiley2][smiley2][smiley2]

Bojim se da previsoko gledaju, a zec i ljenjivac su male zivotinjice[smiley1]

Tko tu koga navlači na PTKM? Kupnja prodaju ili prodaja kupnju. Za sada mi se čini da kupnja navlači bolje od prodaje.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Na prodaji 41.067 dionica, na kupnji 16.341[smiley2]

jel se to zdenka opet budi.

Kupnja – ZDNK-R-A
2.012 59,50
16 59,00
45 57,03
100 57,02
170 57,01

Prodaja – ZDNK-R-A
128 60,99
200 61,00
400 69,96
174 70,00
50 72,00

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

New Report

Close