Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
SLK,
TunaSalad:
”
što je povuklo crobex u -0,94% ?
”
Što ja znam: LKPC, LKRI, ULPL. [smiley11]
KOEI, PBZ, ARNT, PODR?
"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."
Evo KODT-P-A u blokadi na dolje. Ovo vec postaje smijesno. Ajde sad ingra u blokadu na gore, da bude balans. [smiley1]
KODT-P-A je poprilično skup
Što ja znam: LKPC, LKRI, ULPL.
Sad vidim i BLSC, IGH, PODR, KOEI
ARNT?
TNPL, KABA
INA, ADRS-P, HUPZ
No respect
skupo postaje još skuplje što ćete kupovati uskoro?
Tablete za smirenje..[smiley2][smiley2]
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
SLK,
Što ja znam: LKPC, LKRI, ULPL.
Sad vidim i BLSC, IGH, PODR, KOEI
ARNT? TNPL, KABA INA, ADRS-P, HUPZ
Da, zapravo ima ih. Meni se činilo da je podjednak pluseva i minusa, pa mi izgledalo čudno.
Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch
Sonniboy: ” nightrider: ” Nije toliko opasna kupnja na ADPL već se prodaja naglo povukla. Ima svega 200tinjak komada u prvih pet ” ko prati zna da je opasna….[smiley2]…. sve je u prilogu…. inače k/p 4155/ 28 400…. jučer je naq kupnji bilo cca 2900 komada…. pa ti onda procijeni moj noćni jahaču….[smiley2] ” Bojim se da iz Dura ne ode u Mol, bluzeru
“Still Got The Blues” Gary Moore-a je izveden u molu pa dobro zvuči, zar ne? [smiley2]
Pozdrav Noćnom jahaču
Scio me nihil scire
toma,
Presmiješno.
LKRI u blokadi, na Lkpc se ne trguje.
Ne znam, možda su vezane pupčanom vrpcom ha,ha.
Čeka se odblokiranje Rijeke.
No respect
[
deimos: ” Evo KODT-P-A u blokadi na dolje. Ovo vec postaje smijesno. Ajde sad ingra u blokadu na gore, da bude balans. [smiley1] ” KODT-P-A je poprilično skup
Ma nemoj. Ako nisi znao to ti je nivo cijene kao da KOEI kupuješ po 600
SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]