…
LKRI je na P/S 13, profit banana. Hm… dobro, bice da koper nema nizinsku prugu [smiley1]
Hm, naravno da im je profit u banani, recimo imaju isti broj zaposlenih sa 2.5 manjim prihodom (oko 1000). Hrvatska poslovna efikasnost jednostavno zadivljuje.
onda je sadašnji prihod kopra više nego duplo veći od ri – možda netko računa da će ri za koju godinu biti jača?
koliko vidim taj koper ima neto prof. maržu oko 21%. ri ima ispod 2.5% – ak si optimist i tu ćeš valjda dočekati povećanje.
onda je sadašnji prihod kopra više nego duplo veći od ri – možda netko računa da će ri za koju godinu biti jača?
koliko vidim taj koper ima neto prof. maržu oko 21%. ri ima ispod 2.5% – ak si optimist i tu ćeš valjda dočekati povećanje.
Ako nisi optimist, neces ni kupovat na ovim cijenama. Iz LKRI i MGMA smo mogli zakljucit da jos uvijek ima dosta optimizma na trzistu.
A vidis ti naseg Hypo AG, sve reze osim skuplja LKRI vec neko vrijeme…
U koje dionice ulazi Hypo u hr na LKRI dal ima nešto u regiji ili….malo me zanima kud pretču toliku lovu
A pazi, ako mi udjemo u EU za koju godinu, onda ce se LKRI vjerojatno brzo privatizirati. Sad, to nije tako dalek horizont, promet ce vjerojatno u buducnosti biti sve vazniji, tako da nije to bas tako bez neke osnove. Za mene malo predalek horizont, ali za nekog ok.
U koje dionice ulazi Hypo u hr na LKRI dal ima nešto u regiji ili….malo me zanima kud pretču toliku lovu
Da, najvjerojatnije znas za tu pricu, ali kud ide lova, nemam pojma [smiley2]. U hr izgleda ne zasada. Nikakvi prometi u zadnje vrijeme…
hypo konzultants –to je više za nekretnine tak da ne mislim da ima to neki preveliki utjecaj na iskrcavanja
…malo me zanima kud pretaču toliku lovu
bliže se izbori i treba to sve neko financirat[smiley2]
Crobex danas ni gore ni dolje, a cijela EU u izuzetnom zelenilu. Mislim da sutra i mi krećemo gore
Svi su kupili Ledo vidim…očekujemo velike stvari ovdje…!!??Osim što je graf odličan……
Crobex danas ni gore ni dolje, a cijela EU u izuzetnom zelenilu. Mislim da sutra i mi krećemo gore
mi smo skoro uvijek u kontra ritmu, tako da bi to bilo logično