Proradio forum, nekak spola. Privatne poruke još nejdu. Da ne dogovorimo prebacivanja i blok promete.😜
E da, toliko prihoda i zarade i jos dizu sve naknade na racune za građanstvo i firme 😏😏😏. Gdje je granica, tih naknada i zarada inace? Ima li tu poreza na extraprofit na razini drzave, jer su i tako sve banke u stranom vlasnistvu, kao i vecina drugih kompanija.
Ja bi se trebao veselit jel mi je dionica banke nesto narasla, ali mislim da ovo nije normalno, jbga..
Hanfa upozorava da ne nasjedamo:
Hanfa i njezin ravnatelj Žig-man imaju toliki “ugled” u društvu i krugovima kapitala da čovjek da bi dobro prošao i ne bi bio prevaren na tržištu kapitala trebao bi raditi sve kontra od onoga što mu Hanfa kaže. :).
Svi znamo da je Hanfa i njen ravnatelj Žig-man servis koji pomaže sumnjivim investitorima da izvlaste male dioničare i preuzmu tvrtke koje zatim opet prodaju državnim fondovima i poduzećima(Dalekovod, Đuro, Agrokor, Petrokemija…)
Danas izvrstan promet. Unovčuju se kvalitetni papiri, kupci i prodavači sretni.
Malo je to kada tako ali danas baš lijepo samo za gledati!
HT |
KODT |
RIVP |
ZABA |
KODT2 |
7CASH |
HPB |
Cveta mi cveće u preduzeće. Ernt, rivp, vlen. Još Ckml da se pokrene. Cijena dionice još od vremena dok je kg kruha bio tri puta jeftiniji.
po koliko si onda kupio ernt i vlen da ti cveta cveće!!?? znam da nisi ispod sadašnjih! ili si lagao ili gledaš na dnevnom nivou!!
Ako se netko planira prijavljivati za trgovanje preko Trading212 i prijavi se preko ovoga linka i on i ja dobivamo besplatne dionice
problem je što kroz hakiranje HANFA netko vjerojatno ima i sve podatke iz SKDD-a o nama kao dioničarima ..i time se sad trguje na dark webu
a šup-man i bratija to sve zataškava 🙁