Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad uzmi da ovi što su danas kupili planiraju na njoj još i lijepo zaradit. Ovdje se mora dogoditi zaista nešto supersenzacionalno, da bi se opravdala cijena. Svako dobro dioničarima…

No respect

Tko zna da li netko od onih koji su jučer-prekjučer na magmi trubili o njenom p/e-u imaju u portfelju LKRI ?
[smiley11]

Čekam HEP....

baš sam skinuo podatke sa croseca da vidim gdje je to, meni ispalo za zadnja 4Q (zaključno s 1Q 2007):

LKRI:

Cijena: 850,00
P/S      12,97
P/E     534,92
P/B      38,42
ROE       7,18%

Mislim da ostalo nije važno. [smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

baš sam skinuo podatke sa croseca da vidim gdje je to, meni ispalo za zadnja 4Q (zaključno s 1Q 2007):

LKRI:

Cijena: 850,00
P/S      12,97
P/E     534,92
P/B      38,42
ROE       7,18%

Mislim da ostalo nije važno. [smiley2]

O joj…. Nadam se da to ima neke, meni nepoznate temelje.

P.S.: Tuna, poslao sam ti jučer PM, pa ako stigneš, molim te odgovori…

No respect

Mislim da su jako nepoznati temelji samo sacici znati.
Zato se je i cistilo sve u 16 na 500 pa na 600 pa ja rekao, ma daj, sto je to necu sad ulaziti pa sada 850.
Ali u ovo necu ulaziti ako neznam sto je podloga. Za MAgmu znam podlogu, i za ostale dionice.

Ovakve dark horseove nevolim i necu ulaziti na slijepo.
TAko je i TNSA dizana na 10,000 pa bum na 8000…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Mislim da su jako nepoznati temelji samo sacici znati.
Zato se je i cistilo sve u 16 na 500 pa na 600 pa ja rekao, ma daj, sto je to necu sad ulaziti pa sada 850.
Ali u ovo necu ulaziti ako neznam sto je podloga. Za MAgmu znam podlogu, i za ostale dionice.
Ovakve dark horseove nevolim i necu ulaziti na slijepo.
TAko je i TNSA dizana na 10,000 pa bum na 8000…

Slažem se. Mogućnost je dobre zarade, ali je prerizično za moj ukus i živce. Nisam kockar, razloge rasta ne znam.

Što se tiče TNSA, ona ipak ima dosta bolje fundamentalne pokazatelje. Tamo su neki drugi problemi izbili na vidjelo i vjerujem da će se TNSA oporaviti.

No respect

Da, znam za TNSA, losa usporedba, neznam bolju..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Da, znam za TNSA, losa usporedba, neznam bolju..

Ja znam, ali neću ljutit kolege. [smiley11]

No respect

iskreno,gospodo – možemo samo žaliti jer smo se bojali ući ali ‘ko je riskirao bome je i profitirao ovaj puta i to dobrano.
mogao je već danas pobjeći van sa lijepim kapitalom…

Ja znam, ali neću ljutit kolege. [smiley11]

ma ajde gukni [smiley2]

P.S. poslano.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Ovo se rijetko viđa što se danas dalo vidjeti na LKRI.
Čestitam svima koji su se osladili.
[smiley2]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Hm, i luka koper se trzi dosta dobro…
2006.:
108 mil $ prihod
23 mil $ neto dobit
trzisna kap. 802 mil $
cijena: oko 110 EUR
br. dionica: oko 7 mil redovih i 7 mil povlastenih koje koliko vidim ne kotiraju na burzi.

od oka:
P/S = 8
P/E = 35
(samo po redovnim dionicama racunano)

LKRI je na P/S 13, profit banana. Hm… dobro, bice da koper nema nizinsku prugu [smiley1]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

New Report

Close