ovaj zastoj posljednjih mejsec i pol dana mogu jedino povezati s mogučnošću uvođenja komunističkog poreza na ekstraprofit.. jer ovakav pad trgovine i cijena pojedinih dijonica može biti samo posljedica neke neizvjesnosti… ako ga i bude, on je čini mi se dobrim dijelom uračunat… uglavnom vidjet ćemo što su nam pripremili iz SKJ-ota
Ovi što su rasli imaju i prostora za pad. Podravka, Span, hpb i sl. Oni koji su već pali nemaju kud više.
Nažalost, i ovio sam morao pročitati.
Zašto je likvidnost na ZSE sve manja i manja.
pa ok nismo se žalili posljednjih 9-10 mjeseci, kulminacija je bila u sred ljeta i crobex na 2500… likvidnosti nije manjkalo… ne bih se čudio da su fondovi podmetnuli leđa na vrhuncu kad su bili oni veliki prometi, možda su držali ljestve rođacima… jer ovako se samo pokupiti i nestati u mjesec i pol je u najmanju ruku jako čudno. Kupnje gotovo fa više i nema na mnogim dijonicama. Stoga je i normalno da su se i mali pritajili… i čekaju da vide što i kako dalje, pa nisu mali ti koji daju smjer tržišti nego glavešine u sprezi sa svojim rpđacima, prijateljima i rukarukumijašima.
A još malo i o otkupu vlastitih dionica
Neloš dan za mene. Rivp i ckml u plusu , jedino mi Vlen kašljuca. Neznam da li ga prodati ili nadokupiti.
Dobar mi je jedan kolega. Sve zna ali nezna da smo prije imali dvije burze. Varaždinsku i zagrebačku.
Naravno dok još nismo bili u Evropi ali smo bili napredniji.
Lojtrić, tržišna kapitalizacija je sad 50 milijuna eur na VLEN. Samo dok 11 nakon obnove će minimalno toliko vrijediti.
Šta misliš koliko bi bio netko spreman platiti biznis remonta brodova američke ratne mornarice di se je nedavno izglasalo povećanje budžeta i jedino je na čemu Ameri neće štedjeti?
Ostale dokove i poslovanje da ne spominjem. Znam da nije lako gledati korekcije , ali kako kaže Buffet za korekcije: očekujte ih.
https://lidermedia.hr/tvrtke-i-trzista/u-desetak-godina-istrijebljena-trecina-malih-dionicara-153343;
dok u domovini David Copperfield, američki je mađioničar i iluzionist, dobitnik Emmyja, poznat po specifičnim scenskim nastupima u kojima izvodi trikove, povezujući ih s pripovijedanjem
jačaju sindikati i traže neka prava u vlasništvu u CRO vozimo u suprotnom smjeru a što mi drugo preostaje vjerujem da će na kraju biti sve dobro po domovinu.
Kad već znamo ime budućeg vlasnika Atlantske plovidbe, zanimljivo će biti pratiti u što će IB uletiti (nakon Adrisa, Valamara, Atlantske).
Kad ulazi ne pita za cijenu, barem na ATPL je tako bilo, od 200 do 600 kn.
Tko pogodi mogao bi dobro zaraditi.
Kad već znamo ime budućeg vlasnika Atlantske plovidbe, zanimljivo će biti pratiti u što će IB uletiti (nakon Adrisa, Valamara, Atlantske).
Kad ulazi ne pita za cijenu, barem na ATPL je tako bilo, od 200 do 600 kn.
Tko pogodi mogao bi dobro zaraditi.
Najvjerovatnije jedna od još slobodnih malih Banaka. To je ipak najsigurniji biznis.