Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BudFox3, 13.09.2023. u 10:42

Burza je na izdisaju, gotovo je, gasi struju, motaj kablove, tko je zadnji neka ugasi svijetlo…

Jel još na izdisaju?

Izuzev HT moglo bi se reći da jest…ali valjda će sutra udahnuti onako kako treba.

Npr kao njemačka burza danas (iako tamo jos traje trgovanje)😀

Dva dana lijepi prometi

Najprije 2,5 mil ATPL

A danas 4 mil PODR

Kad je tako bilo zadnji put, sjeća li se netko?

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

Prije tjedan dana.

ono kad iz dana u dan crobex varira iz +1% u minus 1%… neurotično.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Danas je, čini mi se, revizija CROBEXa.

evo baš me zanima recimo na Koei, što se to promijenilo toliko da se u petak skidalo 400 kom sa aska na 192 a sad ista ta dijonica ne vrijedi više od 183 eur… 70 kn po dijonici… ludilo 😀

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Možda će recesija sad na jesen ili na godinu pa će nam se 183 činiti skupo.

Imam nešto KOEI, iako dijelim mišljenje kolege o firmama koje zapošljavaju tipove protiv kojih se vodi kazneni postupak.

čekam tu secesiju već godinama, kad ono zadnjih 8 mjeseci renesansa.. iako prošli mjesec se nisam neš proslavio. A kako stvari stoje neću ni ovaj 🙂

BudFox3, 29.08.2023. u 14:45

mitkko, 29.08.2023. u 11:36

@BudFox

I eto nam danas fino poskocili futuresi 8 do 10%. BDRY ce danas u plus vjerojatno oko 5-6%.

.

Volim kada sam u pravu 😗

Da isplatilo se kupiti BDRY ETF proteklih dana, jer bi mogao malo jače povući..

Koliko se sjećam uveli su neki poseban porezni tretman za te strane ETF-ove,

ali sjećam se da si ti to prije nekako uspio to kupiti.

@BudFox

Dobro smo procijenili ovaj BDRY. Eto ga od tada do danas +14%. Target mi je još 17% iznad.

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.
You can't stop the waves. But you can learn how to surf.

PBZ investor vam radi?

definitivno najdosadniji mjesec u zadnjih godinu dana… žali bože.

New Report

Close