Prelijevamo iz šupljega u prazno. Svi su podignuli cijene i robe i usluga samo mi na zse smo najveće budale. Nadam se da će ovi u kešu biti kažnjeni i da će cijene dionica ipak sa zakašnjenjem otići gore.
Budfox i sl su krivci što smo budale.
Tih 10% je po 5 komada jedne i druge. Onda kad mu je naraslo za grandioznih stotinu posto, zarada je bila nekih tri i pol hiljade ojra.
kako nijedan? ..a ovo 👇
nadam se da je onaj od jučer majstor na PLAG danas u depri. Znači probijemo veliki nalog na 316, dionica ode na 318, pa na 324 i onda se on nađe i proda po kupnji na 316 i 314 nekih 70 kom… e pa neka mu je sa srećom a biti će mu i još više žao do sljedećeg izvješća. horor
nadam se da je onaj od jučer majstor na PLAG danas u depri. Znači probijemo veliki nalog na 316, dionica ode na 318, pa na 324 i onda se on nađe i proda po kupnji na 316 i 314 nekih 70 kom… e pa neka mu je sa srećom a biti će mu i još više žao do sljedećeg izvješća. horor
Zanimljivo je da se na toj i u vezi te dionice jedva išta komentira, a istrgovano je more dionica jučer i danas jer je izvješće praktički self explanatory. Napadi na Ask graniče s bestijalnošću, kad pogledamo da se radi o niskolikvidnoj dionici.
Rezultati Q3 će biti jako dobri, slažem se. Ne znam što točno ta uprava radi, a da je toliko bolje od ostalih turista, ali dobro je. Ovi ostali su nagomilali masivne, enormne gubitke za H1. Neka mršava, navučena, kozmetička dobit za Q2… a PLAG… ludilo kolika dobit… a bit će i bolje.. i još nemala divka već za nepunih pet tjedana.
Zna se da će potegnuti, samo je pitanje do koliko? Mišljenja?
Turist s najvećim potencijalom, prošle godine enormna dobit, stabilna divka, ove godine od svih turista osim MONP eventualno najbolje poduzeće… često sam njihov gost u pred i posezoni, usluga odlična, sve 5. Evo prognoziram 400 eur do izvješća.
ne.
Mene zanima kad će hpdg protegnuti. Sad je nitko ne vidi s dosad su se sva ulaganja isplatila. Nevjerojatno podcjenjeni turist.