E zaboravio turiste. Realno rivp 50 kn.
ARNT 420 kn
ADRS2 650 kn
..nastavi niz 😉
lijepo je maštati 😇
Ja sam kupio od Lukovića dionice zabe 2007 godine po 12000 kn. Srećom prodao po 10000 kn. Ne nije plašio ni onda ni sada. Tko želi biti ovca nek kupi.
Mogla bi se na IKBA zbog ograničenosti ponude dogoditi ista priča kao kod KODT i JDGT zadnjih dana…
S obzirom gdje su ostale banke i onu blok transakciju prije koji dan, lako moguće.
Zadnjih par dana sam dosta trgovao.
ADRS2 se čini da je danas napravila dno. Rekao bih da će sada rasti prema prvom targetu (61,20), nisam samo siguran hoće li to biti pravocrtno ili sa još jednim testom ovog dna. Drugi target (64,00) dolazi u obzir tek nakon što uspješno savladamo prvu razinu.
RIVP radi head&shoulders continuation. Trenutno smo na dnu desnog ramena, dobro mjesto za ulaz. Prvi target je neckline (4,60), a onda ukoliko budemo vidjeli breakout targetiram 4,90.
VLEN se zanimljivo konsolidira pa sam i to kupio, doduše puno manju količinu nego ove prve dvije. Ne poznajem baš ovu dionicu. Target 4,36.
Imam još dvije-tri dionice koje pratim. Neke pomalo kupujem, a na nekima sam na bidu, čekam da se još malo iskorigiraju. O tome ću kada bude vrijeme, neka se karte prvo još malo poslože i breakout dozrije.
Ništa nije sigurno, ja sam ovdje u sukobu interesa, zato DYOR.
Turisti se pozitivno razvijaju. Zadnjih dana sam poduplao RIVP.
Nova dionica u portfelju je ARNT. Pratio sam još neke, ali su mi pobjegle. Tako mi sada 80% portfelja čine RIVP,ADRS2 i ARNT 🤷.
VLEN mi smrdi, ako padne još malo ću rezati poziciju.
Slijedeći tjedan kad se odrade sva FI, cijene koje su u očekivanju FI rasle zadnjih mjesec dana, vjerojatno će ići, u makar, i blažu korekciju. Osim toga bliži se i kolovoz.
Ne mora tako i biti, ali je izvjesno.
Slijedeći tjedan kad se odrade sva FI, cijene koje su u očekivanju FI rasle zadnjih mjesec dana, vjerojatno će ići, u makar, i blažu korekciju. Osim toga bliži se i kolovoz.
Ne mora tako i biti, ali je izvjesno.
Neke se možda iskorigiraju i na više… od onih koje su nezasluženo pale. 😉
Zse prati zasjedanje Fed – a 😁😁😁😁😁 vražiji fed uvijek smo prije svih. Taman kad nas krene eto ti fed nas vrati 3 koraka nazad. Podaci o gospodarstvu brutalni prema izjavi vlade, kreditni rating sve prava pozitiva a crvenilo na burzici.
Sve mi smrdi na korekciju, koja će se nastaviti i idućih dana, pa čestitam današnjim kupcima…jer imat će priliku kupiti i jeftinije…sve se plaća, a najskuplje je znanje…ja sam preko 90% u kešu…i čekam…
Ako vas eventualno zanima ovih 10% koji mi nisu u kešu, to je 5% KODT i 5% KODT2, koje sam ponovno kupio prošli tjedan, a pogriješio sam što sam ih prije nekog vremena bio prodao sa 100% zarade, pa su poslije toga dodatno porasle..a još će porasti vjerojatno do hiljadu ojra..promatrajmo