Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni je ovo, kako stvari u ovom trenutku stoje, najbolji dan ikad. I nominalno i postotno. Mislim da čak i kad sam gubio nije bilo u ovakvom postotku.

Danas su rasle sve inačice Končara, bez obzira što sam ih prodao, ali drago mi je zbog Ivane jer će napokon moći otići u penziju, 63 godine nije malo 😁👍👏

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

I danas rastu samo Končari. Podr, ht i sl nemaju više prostora za rast. Čeka se start brodara, mlinovi su puni žita….

E zaboravio turiste. Realno rivp 50 kn.

Ode ulpl. Ovaj što je kupio  za 8000 eura nešto zna. Za te iznose se 2007 g kupovalo samo tako ali sada samo ako je 99 posto sigurno.

zaba ako probije nalog na 12 ode daleko,samo je ovaj nalog drzi na 12.Ocekuje se odlicno izvjesce i za nju i za hpb,hpb je nesto i odradila a zaba stoji zbog ovog naloga.Vjerujem ovaj sta prodaje na 12 e da je i na kupnji.Nalog mu sluzi da bih plasio.

kad je vidio da se nalog zabe počeo grickati  pojaca svoju poziciju i to za 389 683 dionice.Đava je strah.Nikad veci nalog nisam vidija.

Da da ipak ga je makao ,stajao je samo od 1200-1210

@spalato33 to vam je skriveni nalog na ZABA-i koji se vidi samo za vrijeme poravnjanja od 12:00-12:10 i to vjerojatno (za pravo) prodaje Franjo Luković, bivši CEO ZABA-e

ZABA Prodajni nalog 389 683 dijonica * 12 ojra = 4 676 196 ojra, tko voli nek izvoli…bude se našao netko u potrebi da to (po)kupi…

Vidim u knjizi dioničara da Franjo Luković još ima 382 835 dijone, pa vjerojatno prodaje cijelu svoju količinu, uz još nekog manjeg tko isto prodaje dijone ZABA-e na 12 ojra..

taj prodajni nalog je maknut kad je zavrsilo predslagivanje znaci nije ga se moglo uzeti.Lukovic ima 382xxxx dionica.Mislim da nije to njegov nalog.To je nalog prvog ili drugog.Nije cilj prodati nego zaplasiti,a vjerujem da je istovremeno na bidu.

lojtra, 18.07.2023. u 15:04

Kakva raosodija? Moje sve u minusu. Ovo što je u plusu, to je siča. I prometi isto. Gdje si bio 2005-2007?

Tu sam bio 🙁

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

New Report

Close